گچساران – ایرنا – نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: نگرش دولت و مجلس در نحوه اختصاص یارانه ها کنترل تورم و پیشگیری از افزایش قیمت هاست.

غلامرضا تاجگردون روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شیوه دولت یازدهم در مورد پرداخت یارانه ها به دلیل نگرانی از افزایش تورم منطقی و محتاطانه است.

وی ابراز کرد:دولت در لایحه پبشنهادی بودجه سال ۹۳ بیش از ۶۲ میلیارد تومان برای پرداخت یارانه در بخش های مختلف پیش بینی کرده است.

تاجگردون اظهار کرد: این میزان یارانه برای تامین کمک هزینه بخش سلامت، یارانه نقدی و غیر نقدی در نظر گرفته شده که نسبت به رقم ۵۰ هزار میلیارد تومانی سال قبل با توجه به تورم تغییر چندانی نیافته است.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۵۱ میلیارد تومان از اعتبار یارانه ها از محل اصلاح قیمت ها و خدمات پیش بینی شده است.

تاجگردون در مورد اصلاح قیمت حامل های انرژی گفت: جزییات چگونگی پرداخت یارانه تا پایان هفته آینده به مجلس تقدیم می شود اما افزایش قابل توجهی در حامل های انرژی و بنزین وجود ندارد.

وی نگرش بیشتر نمایندگان مجلس و دولت یازدهم در مورد احتیاط در پرداخت یارانه ها برای کنترل و پیشگیری از تورم را نزدیک به هم خواند و از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای هر نوع همکاری با دولت خبر داد.

۸۱۴۳/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا