معاون برنامه ریزی استاندار ، توسعه استان را رسالت اول شورای برنامه ریزی و توسعه و همچنین کادر مدیریتی استان قلمداد کرد و گفت : در اولین روزهای کاری مدیریت جدید استان ، این شورا با ساز و کار جدید تشکیل و با تبیین رسالتهای آن ، ایفای نقش فعالانه آن در دستور کار مدیران ارشد استان قرار گرفت.


معاون برنامه ریزی استاندار ، توسعه استان را رسالت اول شورای برنامه ریزی و توسعه و همچنین کادر مدیریتی استان قلمداد کرد و گفت : در اولین روزهای کاری مدیریت جدید استان ، این شورا با ساز و کار جدید تشکیل و با تبیین رسالتهای آن ، ایفای نقش فعالانه آن در دستور کار مدیران ارشد استان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برگزاری هفت نشست شورای برنامه ریزی و ۳۷ مصوبه طی سه ماه اخیر، نشان از اهمیت این شورا برای مجموعه دولت تدبیر و امید در استان دارد ،  افزود: در این میان بخشی از زمان شوراهای تشکیل شده به امور جاری نظیر تخصیص ۵۱۷ میلیارد ریال اعتبارات تملک دارای استان( ۲۶ درصد از مجموع اعتبار تملک دارایی در استان)، تخصیص ۳۲ درصد از اعتبارات تملک دارایی ملی استانی شده معادل ۸۹ میلیارد ریال، توزیع ۳۳ میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به پروژه های آبفای روستایی اختصاص یافته است.

وی در ادامه به مبادله ۵۰۰ فقره موافقت نامه عمرانی برای بیش از دو هزار پروژه عمرانی و تخصیص اعتبار ۴۵۰ مورد از این موافقت نامه ها اشاره کرد و اظهار داشت: برآورد درآمدهای استان برای سال ۹۳ معادل ۱۰۷۱ میلیارد ریال برای درج در لایحه بودجه ۹۳ از دیگر اقدامات مجموعه برنامه ریزی استان است.

نوروزی افزود: با تأکید بر خروج شورا از روزمرگی، تصمیم گیری، تصویب،نظارت و برنامه ریزی در راستای توسعه استان ، فعال شدن شورا در توسعه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته معاون برنامه ریزی  ، بحث و بررسی پیرامون مطالعات آمایش استان، راه اندازی سامانه ارزیابی ، توسعه و رصد آمایش (ساترا) و برگزاری دوره های آموزشی مذکور برای تمامی دستگاههای اجرایی استان، آغاز تدوین برنامه توسعه بلند مدت استان با در نظر داشتن برنامه های بالادستی توسعه، فعال سازی کارگروههای زیرمجموعه شورای برنامه ریزی و توسعه و کمیته های شهرستانی ، از دیگر اقدامات دولت طی سه ماه اخیر در سطح استان بوده است.

دکتر نوروزی به سهم ناچیز استان ( پنج دهم درصد)طی سالهای اخیر از دو ظرفیت مهم توسعه ای کشور یعنی صندوق توسعه ملی و اعتبارات ملی اشاره کرد و گفت: افزایش سهم استان و بسیج کردن مدیران برای تلاش جهت افزایش این سهم ، در دستور کار دولت یازدهم در استان قرار گرفته است .

وی افزود: در همین راستا سه مورد جلسات کارگروه استانی صندوق ملی توسعه در استان تشکیل و ۳۵ طرح جهت اخذ تسهیلات به میزان ۷۶۰ میلیارد ریال به کارگروه ملی مستقر در وزارت صنعت و معدن ، معرفی شد.

وی به نشست با  رئیس صندوق ملی توسعه کشور و اخذ قول مساعد او جهت حمایت از توسعه سرمایه گذاری در استان ، یاد کرد و گفت: طی سه ماه اخیر ، تعامل استانداری با دستگاههای مرتبط با تولید و اشتغال نظیر جهاد کشاورزی و صنعت ، معدن و تجارت افزایش یافته به نحوی که به صورت هفتگی موظف به ارایه گزارش شده اند.

ایجاد بستر فعال همکاری دولت و بخش خصوصی

معاون برنامه ریزی استاندار با بیان اینکه بستر همکاری و تقویت بخش خصوصی در استان ، با هدف ایجاد اشتغال و توسعه سرمایه گذاری فراهم شده است ، گفت: دولت تدبیر و امید در استان با همین هدف ، تاکنون دو مورد جلسات اصلی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و جلسات متعدد زیرمجموعه آن را با اهدافی نظیر ایجاد فضای تعاملی میان دولت و بخش خصوصی، بهبود فضای کسب و کار در استان، توسعه سرمایه گذاری، فعال شدن واحدهای راکد تولیدی و صنعتی برگزار کرده است.

وی به بررسی طرحهای راکد و دارای مشکل در زمینه های تولیدی، صنعتی توسط این شورا اشاره کرد و گفت: بررسی دقیق مشکلات ۲۴ فقره طرح تولیدی با حجم سرمایه گذاری بیش از ۸۸۶ میلیارد ریال، معرفی سه واحد تولیدی جهت دریافت سرمایه در گردش با حجم سرمایه گذاری ۷۷ میلیارد ریال ، معرفی چهار واحد تولیدی جهت دریافت تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی با حجم سرمایه گذاری ۲۸۵ میلیارد ریال و معرفی ۱۸ طرح واحد تولیدی جهت استمهال و تقسیط مجدد با حجم سرمایه گذاری ۸۱۵ میلیارد ریال ، عملکرد های مطلوب شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان هستند.

نوروزی تشکیل گروه مشاوران اقتصادی،برگزاری نشست شورای هماهنگی بانکها، برگزاری نشستهای کاری با سرمایه گذاران و رفع برخی از مشکلات سرمایه گذاری را از دیگر اقدامات معاونت برنامه ریزی عنوان کرد.

 محمدیان-۴۲


منبع : سایت