بخشدار مرکزی لنده با اشاره نقش و جایگاه مطالعه در بینش انسان گفت: نهضت و فرهنگ مطالعه باید به طرق مختلف در میان اقشار مختلف جامعه گسترش یافته و برنامه‌ریزی مناسب برای بهره‌برداری همه از کتابخانه‌ها صورت پذیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، سید غفار فروزنده بعد از ظهر امروز در جلسه پیگیری و راه‌اندازی کتابخانه‌های روستایی شهرستان لنده با تبریک روز شوراها و هفته کار و کارگر گفت: از لحاظ جامعه شناسی انسان دارای دنیای پر تلاطم و دارای نیازهای مختلفی است .

وی افزود: این نیازمندی‌ها در انسان باعث به وجود آمدن نگرش‌های مختلف شده که بسته به میزان شناخت آن‌ها می‌تواند پاسخگوی این نیازها و نگرش ها در خود باشد.

بخشدار مرکزی لنده تصریح کرد: برای به دست‌آوردن شناخت و معرفت نسبت به نیازهای انسان باید مطالعه و تحقیق زیادی انجام داد ولی آنچه می‌تواند انسان تا حدودی از انجام تحقیقات تکراری نجات دهد استفاده از کتاب و توسعه کتابخوانی در میان اقشار مختلف انسان‌ها است.

فروزنده افزود: نوع مطالعه و کتاب در انتخاب انسان نیز دخیل بوده و هر کدام به تناسب استفاده صحیح می‌تواند سعادت و یا بدبختی انسان را فراهم سازد و این خود اهمیت انتخاب کتاب و معرف را نیز یاد آور می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به تعدد منابع اطلاعاتی انسان گفت: کتاب گنجینه ماندگاری است که با پیشرفت تکنولوژی هنوز جایگاه خود را در میان عموم افراد جامعه حفظ کرده است.

بخشدار مرکزی لنده خاطر نشان ساخت: موضوع مهمی که امروز با توجه به بالا رفتن سطح سواد مردم باید مد نظر قرار گیرد به روز بودن منابع و کتاب‌ها بوده که در همه کتابخانه‌ها باید جدی گرفته شود.

فروزنده افزود: توسعه کتابخانه‌ها در سطح شهر و روستا یکی دیگری از راه‌های توسعه فرهنگ مطالعه در جوامع بوده که نیازمند عزم عمومی است.

وی به مشارکت و همراهی مردم اشاره کرد و گفت: همه مردم در سطوح مختلف و خصوصاً در روستاها باید با دقت و وحدت بیشتر ما را در راه‌اندازی کتابخانه‌های روستایی یاری دهند.

فروزنده با بیان اینکه مسئولان باید با دقت نظر و هوشیاری کامل فضای کتابخانه‌ها را برای حضور مردم آماده سازند افزود: مدیریت تشریح و تبیین فرهنگ مطالعه نیازمند عزم ملی و همت مضاعف همه اعضای شورای‌های اسلامی روستاها و دهیاران و مسئولان است.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳

منبع : فارس نیوز