گچساران – ایرنا – نهادینه کردن فرهنگ وقف جلوه ای از حماسه اقتصادی برای توسعه وجبران کاستی های جامعه اسلامی است.

  راهکار دین مبین اسلام برای جذب اموال مسلمین توانمند با هدف رونق بخشیدن به زندگی اجتماعی مردم در بخش سلامت، حمایت مالی از نیازمندان و آبادانی مساجد است.

سنت پسندیده وقف یکی از مهمترین آموزش های بشری برای انجام نیکی های ماندگار و جاویدان در طول تاریخ است.

به نظر می رسد رسانه های ارتباط جمعی در نهادینه کردن این فرهنگ دیرینه اسلامی نقش اساسی بر عهده دارند.

یادآوری پیامدهای مثبت اقتصادی وقف در زندگی دنیوی و اخروی نقش مهمی در تجدید حیات این آیین نبوی دارد.

کلماتی مانند نیکی به دیگران، صدقه، تعاون و انجام باقیات صالحات مصداق بارز وقف در تعالیم حیات بخش کلام وحی هستند.

درحدیثی از امام صادق (ع) آمده است: که هر کس از این جهان برود پس از مرگ چیزی به او نمی رسد جز این که پیش تر سه چیز از خود باقی گذاشته باشد کار نیکی که اثرش پس از او باقی بماند،سنتی پسندیده ای که رواج داده باشد و فرزند صالحی که برایش دعا کند.

روایات زیادی ازبزرگان اسلام به ویژه پیامبر اکرم(ص)، حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) بر جای مانده که نشان دهنده اهمیت این سنت خداپسندانه درمنظر آنهاست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همزمان با هفته وقف از مسلمانان نیکوکار خواست اهدای اموال خود برای تکمیل تجهیزات بیمارستانی و طرح های درمانی نیمه تمام در اولویت سخاوت های واقفان قرار گیرد.

رضا چمن با اشاره به وجود طرح های عمرانی بخش سلامت در و کمبود تجهیزات درمانی افزود: تقویت زیرساخت های درمانی نیازمند عزم همگانی به ویژه خیزین نیک اندیش است.

وی اظهار کرد: سلامتی مهمترین نعمت خداوند بر بشر است که کسانی که بتوانند قدمی در بهبود شاخص های سلامت بردارند اجر بزرگی نزد خداوند متعال دارند.

 

منبع : خبرگزاری ایرانا