مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: صندوق بیمه‌ روستائیان و عشایر آینده معیشتی خانواده‌های روستایی و عشایری را تضمین می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، عیسی کریمی در جمع دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان لنده با اشاره به وجود نهادهای خدمات‌رسان در کشور گفت: یکی از دلایل اصلی به وجود آمدن نهادهایی همچون کمیته‌ امداد و بهزیستی در کشور محقق نشدن صندوق بیمه عشایری و روستایی است.

وی افزود: به تعویق افتادن این صندوق در کشور عامل بسیار مهمی در ایجاد فقر در جامعه و روی ‌آوردن مردم به نهادهای حمایتی بوده که به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی نهادهای کمیته امداد و بهزیستی راه‌اندازی شدند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مزایای بیمه روستاییان و عشایری گفت: قبل از هر چیز مردم باید تفاوت میان بیمه روستاییان و عشایری را با بیمه‌های سلامت و درمان بدانند.

کریمی تصریح کرد: بازنشستگی‌، از کار افتادگی‌، مستمری و ثبت سابقه و انتقال سابقه بیمه‌ای مزایایی است که بیمه روستاییان و عشایر با خود به همراه داشته و هر روستایی و عشایری با بیمه کردن خود از خدمات وسیع آن در آینده بهره‌مند خواهد شد.

وی افزود: همه تلاش ما بر این بوده که مردم و به ویژه‌ روستاییان و عشایر به حقوق مسلم خود دست‌ یافته و از آن بهره‌مند شوند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد به شرایط عضویت در صندوق بیمه اشاره کرد و گفت: برای عضویت در این صندوق فرد باید دارای شرایط سنی حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۵۵ سال بوده و در یکی از روستاهای شهرستان‌ ساکن باشد.

کریمی خاطر‌نشان ساخت: ما نگران بیمه نکردن مردم نیستیم نگرانی ما از دیر بیمه شدن مردم در روستاها بوده، این اقدام باید هر چه ‌سریع‌تر در سطح استان نهادینه و فرهنگ‌سازی شود‌.

وی افزود: نظام بیمه‌ای علاوه بر تنظیم سلامت روستاییان و آحاد مختلف جامعه می‌تواند سلامت معیشتی و آینده آنان را نیز مهیا سازد.

کریمی گفت: فرهنگ‌سازی نظام بیمه‌ای در استان یک ضرورت است و همه باید در این راستا تلاش کنند.

وی افزود: هر فرد با عضویت در این صندوق بیمه حتی اگر به مدت یک سال عضو باشد در صورت فوت و یا هرگونه حادثه‌ دیگر از خدمات این صندوق بهره‌مند می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ش۳۰/ظ۱۰۰۴

منبع : خبرگزاری فارس