- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 18 دسامبر 2013 - 12:12
نان لواش در کهگیلویه و بویراحمد از کیفیت مناسبی برخوردار نیست
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: نان لواش در استان از کیفیت مناسبی برخوردار نیست که عوامل مختلفی از جمله؛ نبود آموزشهای لازم در امر پخت نان و فرسوده بودن ماشینآلات در این خصوص نقش دارند.
سالار حسینپور در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۱۰۰ نانوایی منضبط در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد که در زمینه مشتریمداری، کیفیت پخت و نداشتن تخلف وضعیت مطلوبی داشتهاند، مورد تشویق قرار گرفتند.
معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در کنار سیاستهای کنترلی و نظارتی و برخورد با تخلفات صنفی، سازمان صنعت، معدن و تجارت قدردانی از واحدهای صنفی که رضایت مشتریان را سر لوحه کار خود قرار داده است گفت: اتخاذ چنین تصمیماتی نمود خود را در بالا بردن کیفیت نان در استان نشان خواهد داد.
وی با اشاره به کشف و ضبط بیش از ۲۰ تن آرد عرضه خارج از شبکه توسط افراد سودجو، خاطرنشان کرد: این مقدار آرد کشف شده بین نانواییهای نمونه استان توزیع شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: متأسفانه نان لواش در استان از کیفیت مناسبی برخوردار نیست که عوامل مختلفی در این خصوص نقش دارند از جمله؛ نبود آموزشهای لازم در امر پخت نان و فرسوده بودن ماشینآلات که در جهت رفع این مشکل اقدامات بسیار مناسبی در حال انجام است.
حسینپور افزود: نان سنگک، تافتون، بلوط و نانهای محلی در کهگیلویه و بویراحمد شرایط نسبتا مطلوبی دارند هر چند که تا رسیدن به نقطه ایدهآل هنوز فاصله وجود دارد.
وی از انجام گشتهای مشترک بر فعالیت نانواییهای در سه نوبت صبح، ظهر و عصر خبر داد و گفت: ۳۳ واحد نانوایی غیره فعال شناسایی و قطع سهمیه شدند، همچنین ۹۰ واحد متخلف که تعطیلی غیره مجاز داشتهاند کسر سهمیه آرد شدند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه اول سالجاری بالغ بر ۳ هزار بازرسی از نانواییهای استان صورت گرفت که ۳۸۶ مورد تخلف کشف و ۲۷۱ پرونده متشکله با ارزش ۶۷۰ میلیون ریال به تعزیرات حکومتی استان معرفی شده است.
حسینپور یکی از دغدغههای اصلی صنعت و معدن را توزیع خارج از شبکه آرد دانست و افزود: با دلالان و سودجویانی که قصد چنین عملی را داشته باشند به شدت برخورد خواهد کرد.
وی با اشاره به بازرسی و نظارت مستمر بر خبازیهای استان، تصریح کرد: در این بازرسیها رعایت بهداشت، درج قیمت، عدم کمفروشی و استفاده از ترازو مورد نظارت بازرسان قرار دارد.
انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۳۰
منبع : خبرگزاری فارس