سئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوی سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: هدف از ایجاد و راه اندازی مراکز رشد را کاهش موانع بیان کرد و مهمترین وظیفه مراکز رشد حمایت های مالی از واحدهای مستقر در مرکز است.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوی استان

مهمترین وظیفه مراکز رشد حمایت های مالی از واحدهای مستقر در مرکز است

سئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوی کهگیلویه وبویراحمد گفت: هدف از ایجاد و راه اندازی مراکز رشد را کاهش موانع بیان کرد و مهمترین وظیفه مراکز رشد حمایت های مالی از واحدهای مستقر در مرکز است.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح، صادق خرسندیان در گفتگو با خبرنگار این پایگاه در یاسوج با اشاره به نقش سازمان های نو پا در تولید فناوری و ایجاد کارآفرینی اظهار داشت: فشار سنگین هزینه های راه اندازی که با بنیه مالی آنان سازگاری ندارد از یک سو و از سو ی دیگر عدم برخورداری از تجربه لازم برای رفع موانع اولیه از سوی دیگر تلاش های آنان را در هاله ای از ابهام و تردید قرار داده است.

وی ریسک بالا و عدم تضمین موفقیت در مراکز رشد خلاقیت و فناوری را یکی از عمده مشکلات در این عرصه بیان کرد و افزود: بسیاری از نیروهای مستعد و دارای پتانسیل، ازجمله فارغ التحصیلان دانشگاهی نسبت به راه اندازی واحد خصوصی فناور رغبت نشان نمی دهند.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوی سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد هدف از ایجاد و راه اندازی مراکز رشد را کاهش موانع بیان کرد و بیان داشت: کاستن عوامل بازدارنده فعالیت های آغازین موسسات فناور نوپا است که با پشتیبانی های لازم و ارائه خدمات اولیه، نقش موثری در بالندگی و بالاخره افزایش ضریب موفقیت این واحدها رشد خواهد داشت.

وی یکی از اهداف مراکز رشد را حمایت از ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط کارآفرینان بیان و ابراز داشت: این مراکز تحت مدیریت متخصصین حرفه ای در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینه های مختلف به فناوری تشکیل شده و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن را پشتیبانی می کنند.

مهمترین وظیفه مراکز رشد حمایت های مالی از واحدهای مستقر در مرکز است

خرسندیان از وظایف مهم مراکز رشد را حمایت های مالی از واحدهای مستقر در مرکز دانست و تصریح کرد: تلاش برای فراهم آوردن حمایت های قانونی جهت تسریع رشد واحد ها، ارائه خدمات و مشاوره های مورد نیاز ، نظارت بر روند رشد و فعالیت واحدها و  ایجاد بخش رشد مقدماتی در صورت نیاز از دیگر وظایف این مراکز است.

وی چشم انداز مراکز رشد را جذب نوآوران ، نخبگان و پژوهشگران متعهد بیان کرد و اظهار کرد: ایجاد فضای همکاری و تعامل مثبت با سایر ارگان های ذیربط با هدف هم افزایی در زمینه پیشرفت های علمی، رفع نیازهای گلوگاهی و تحریمی، تبدیل شدن به یک مجموع مرجع علمی و اجرایی در سطح کشور،خودکفایی  صنعت داخلی کشور از طریق گسترش و ترویج فعالیت ها، ارتقای تولید ملی و پیشگیری از خروج سرمایه های کشور و ایجاد اشتغال با دستیابی به دانش فنی مورد نیاز در حوزه اولویت های استان از دیگر چشم انداز های این مراکز است.

با اشاره به اهداف مراکز رشد در جهت شناسایی و جذب فراغ التحصیلان دانشگاهی تأکید کرد:کمک به تأسیس شرکت های نوپا و گروه های فناور،ایجاد واحدهای صنعتی کوچک و متوسط تخصصی و کارآفرین مبتنی بر فناوری،افزایش بازدهی نیروهای علمی و مستعد، بستر سازی جهت تجاری سازی نوآوری ها و تولید ثروت از علم و فناوری از مهمترین اهداف تشکیل مراکز رشد است.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوی سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان این مطلب که نیاز سنجی صنایع گوناگون و اجرای طرح های کاربردی جهت خودکفایی جهت رونق اقتصاد محلی با بومی سازی فناوری می تواند مؤثر باشد بیان کرد: ارائه خدمات تخصصی و صنعتی به کارخانجات ،انتقال فناوری و برقراری ارتباط با سازمان ها جهت کاربردی نمودن طرح ها و ایجاد فضای لازم جهت رشد واحد های کوچکتر،بستر سازی جهت ایجاد فرصت های شغلی مناسب از جمله برنامه هایی است که می تواند در توسعه ورونق اقتصادی مؤثر باشند.

وی در پایان به دیگر برنامه های این مراکز اشاره کرد و گفت:شناسایی و بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه و بالفعل استان، حمایت غیر مادی  جهت تولید و توسعه محصولات و فرایند های فناوری قابل عرضه به بازار، اعمال سیاست های مدیریتی مناسب برای هدایت به سمت تولید با کیفیت و عملکرد بالا و در نهایت برگزاری کارگاه های آموزشی گامی مؤثر در بهتر شدن مراکز است.

 

انتهای متن/

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح