- سایت های خبری
- دوشنبه 21 آوریل 2014 - 09:04
مهلت یک هفته ای استاندار به چند مدیر ارشد استانی
کارشناسان این وزارتخانه خواستار ارایه دلایل، مستندات و توجیهات قابل دفاع در زمینه کمیت و کیفیت منابع آب استان هستند که این امر در حال پیگیری و انجام است.
خادمی اظهار کرد: یکی از راهکارهای مهم برای رفع مشکل برآورد دقیق سهمیه آب بخش صنعت کهگیلویه و بویراحمد از سد کوثر استفاده از آمار و اطلاعات موجود در سند توسعه اشتغال استان است.
وی عنوان کرد: تا پایان هفته جاری وضعیت تخصیص آب از طریق سد کوثر به بخش صنعت کهگیلویه و بویراحمد از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان و سایر متولیان امر تعیین و به وزارت نیرو اعلام شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: تاکنون نشست های متعددی در مورد تخصیص سهمیه آب این استان از سد کوثر در بخش های کشاورزی، صنعت و آشامیدنی در استان و وزارت نیرو برگزار شده ولی تاکنون به نتیجه نهایی نرسیده است.
علی لطفی افزود: میزان آب مورد نیاز بخش های کشاورزی، صنعت و آشامیدنی کهگیلویه و بویراحمد که باید از طریق سد کوثر تامین شود و به وزارت نیرو نیز اعلام شده ۲۲۵ میلیون مترمکعب در سال است.
وی با اشاره به اینکه وزارت نیرو بنا به دلایل مختلف با تخصیص کامل این میزان آب به کهگیلویه و بویراحمد مخالفت می کند، بیان کرد: کارشناسان این وزارتخانه خواستار ارایه دلایل، مستندات و توجیهات قابل دفاع در زمینه کمیت و کیفیت منابع آب استان هستند که این امر در حال پیگیری و انجام است.
لطفی اظهار کرد: یکی از مستندات درخواست شده از سوی وزارت نیرو نرخ رشد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد بر اساس سرشماری سال ۹۰ و تعیین سرانه مصرف آب در بخش های کشاورزی، صنعت و آشامیدنی این استان است.
وی عنوان کرد: شهرها و روستاهای شهرستان های گچساران، باشت، کهگیلویه، چرام و لنده و شهرهای سوق و لیکک می توانند در سه بخش کشاورزی، صنعت و آشامیدنی از آب سد کوثر استفاده کرده و بهره مند شوند.
منبع : عصردنا