یاسوج – ایرنا – مسوول کمیته فوتسال کارکنان دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: رقابت های فوتسال جام رمضان نهادهای دولتی این استان با حضور ۳۲ تیم در یاسوج آغاز شد.

آرمان قنبرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دوره از مسابقات در دو مرحله دوره ای و حذفی برگزار می شود و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه دارد.

وی بیان کرد: ۳۲ تیم شرکت کننده در رقابت های فوتسال جام رمضان دستگاه های اجرایی در قالب هشت گروه چهار تیمی با یکدیگر دیدار می کنند و از هر گروه نیز دو تیم نخست به مرحله حذفی صعود خواهد کرد.

قنبرزاده اظهار کرد: در نخستین شب این مسابقات ۱۱ دیدار برگزار شد که در آنها تیم جهاد کشاورزی با نتیجه چهار بر یک از سد تیم نهاد کتابخانه های عمومی گذشت، تیم فوریت های پزشکی با حساب پنج بر صفر تیم اداره پست را درهم کوبید، تیم بانک قرض الحسنه مهر با نتیجه یک بر صفر تیم راه و شهرسازی را شکست داد، تیم صنعت، معدن و تجارت با حساب پنج بر صفر تیم جهاد دانشگاهی را مغلوب کرد، تیم کمیته امداد امام خمینی (ره) با نتیجه پنج بر صفر از سد تیم ثبت احوال گذشت، تیم امور عشایر با حساب دو بر یک تیم بهزیستی را درهم کوبید، تیم آموزش و پرورش لوداب با نتیجه دو بر صفر تیم دانشگاه علوم پزشکی را شکست داد، تیم آموزش و پرورش با حساب هشت بر یک تیم تعزیرات حکومتی را مغلوب کرد، تیم دادگستری با نتیجه سه بر یک از سد تیم بانک ملی گذشت، تیم شرکت ارتباطات زیرساخت با حساب دو بر یک تیم بانک ملت را درهم کوبید و تیم دانشگاه علوم پزشکی نیز با نتیجه دو بر صفر تیم استانداری را درهم کوبید.

۷۵۳۵/۶۷۱

انتهای پیام /*

ارتباط با سردبیر: <a href="mailto:' newsroom@.ir
تماس بی واسطه با مسئولین

منبع : خبرگزاری ایرانا