- ادارات استان ، سپاه فتح استان
- چهارشنبه 22 ژانویه 2014 - 09:01
مردم ایران برای دین اسلام انقلاب کردند
فرمانده سپاه شهرستان بهمئی گفت: مردم ایران متحد و یکپارچه برای احیای ارزشهای اسلامی و مذهبی انقلاب کردند و همین امر باعث حفظ و رشد انقلاب اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از بهمئی، سرهنگ ˈامیدعلی شریعت نیاˈ در نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان بهمئی افزود: اگر کشورهای منطقه خاورمیانه حاکمان خود را دوست ندارند و علیه آنها قیام می کنند به خاطر بی دینی روسای این کشورهاست.
وی گفت: انقلاب اسلامی ایران متعلق به همه مردم است و باید گرامیداشت دهه فجر خودجوش و مردمی برگزار شود و تنها ادارات و دستگاههای دولتی متولی نباشند.
شریعت نیا تصریح کرد: نیازهای امروزی جامعه ما بحث امر به معروف و نهی از منکر،اسلامی کردن سبک زندگی ایرانیان و افزایش جمعیت است.
فرماندهی سپاه ناحیه بهمئی در ادامه افزود: فریضیه واجب امر به معروف و نهی از منکر باعث سالم ماندن جامعه می شود و رعایت سبک زندگی بر اساس دستورات دین اسلام توسعه و پیشرفت جامعه را به دنبال دارد.
شریعت نیا اظهار داشت: کاهش زاد و ولد باعث کم شدن قدرت کشور می شود و جامعه به سوی پیری پیش می رود و باید فرهنگ غلط فرزند کمتر زندگی بهتر از بین برود.
انتهای متن/
منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح استان کهگیلویه و بویراحمد