- خبرگزاری ها
- دوشنبه 21 آوریل 2014 - 09:04
مادران در میان وعده دانش آموزان از مواد غذایی کم نمک استفاده کنند
دهدشت- ایرنا- کارشناس مسوول تغذیه و رژیم درمانی مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه گفت: مادران باید در میان وعده دانش آموزان از مواد غذایی کم نمک و کم روغن استفاده کنند.
مرضیه کامران روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مصرف زیاد غذا های چرب و سرخ شده، فست فودها و مصرف زیاد نمک از جمله مشکلاتی است که در الگوی مصرف غذایی دانش آموزان وجود دارد.
وی با بیان اینکه استفاده بیش از حد نمک باعث ایجاد فشار خون بالا در بزرگسالی می شود اظهارکرد: مصرف زیاد روغن وچربی علاوه بر بالا بردن چربی خون وبیماری های قلبی عروقی به دلیل دریافت کالری زیاد اضافه وزن و چاقی را در پی دارد.
کامران با اشاره به پیامدهای حذف یک وعده غذایی دانش آموزان تصریح کرد: حذف صبحانه در بین دانش آموزان بسیار شایع است که با اثرات نامطلوب از قبیل اضافه وزن و چاقی، عدم تمرکز وعملکرد درسی ضعیف و افزایش خطر دریافت ناکافی مواد مغذی بخصوص کلسیم همراه است.
وی عنوان کرد: دانش آموزانی که وعده غذایی خود را حذف می کنند در پاسخ به گرسنگی اغلب به جای وعده غذایی از میان وعده هایی استفاده می کنند که از لحاظ ویتامین، مواد معدنی و فیبر پایین و سرشار از چربی، شکر و نمک هستند.
۷۵۳۱/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا