وی با انتقاد شدید از تعلل مدیریت شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد در پیگیری و اجرای این پروژه مهم ادامه داد : با پیگیری های انجام شده حتی برای آغاز ۲۰ کیلومتر اولیه این پروژه لوله خریداری شده بود ولی از آنجا که از سوی شرکت گاز استان پیگیری نشد این لوله ها برای پروژه گاز رسانی دیگری در شمال استفاده شد .

: نماینده مردم شهرستان های “کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده ” با شدید از مدیریت استان تعطیل شدن پروژه به شهرهای “ ، قلعه رئیسی و چاروسا ” این استان را نتیجه عملکرد ضعیف این مدیریت عنوان کرد .

به گزارش “عصردنا ” حجت السلام و المسلمین سید “علی محمد ” که با بخش خبر شبکه دنا سخن می گفت با بیان این مطلب افزود : گاز رسانی به شهرهای “دیشموک ، قلعه رئیسی و چاروسا ” از مصوبات سفرهای استانی دولت نهم و دهم به استان بوده است که اقدامات مطالعاتی و خرید لوله برای ۲۰ کیلومتر آن هم انجام شده بود .

وی با انتقاد شدید از تعلل مدیریت شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد در پیگیری و اجرای این پروژه مهم ادامه داد : با پیگیری های انجام شده حتی برای آغاز ۲۰ کیلومتر اولیه این پروژه لوله خریداری شده بود ولی از آنجا که از سوی شرکت گاز استان پیگیری نشد این لوله ها برای پروژه گاز رسانی دیگری در شمال استفاده شد .

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی با تشریح پیگیری های خود برای آغاز مجدد این پروژه گفت : به این منظور دیداری با مدیرعامل جدید شرکت گاز کشور داشتم و از وی خواستم تا این پروژه هر چه سریعتر عملیاتی شده تا مردم این منطقه بتوانند از نعمت گاز بهره مند شوند .

بزرگواری با بیان اینکه هم اکنون برخی از پروژه های شرکت گاز در کشور به بهانه صعب العبور بودن مناطق هدف گازکشی تعطیل شده است ، افزود : تعطیلی این پروژه این بهانه بی معنی است چرا که اگر این منطقه صعب العبور است مناطق کاکان ، مارگون و لوداب شهرستان بویراحمد هم صعب العبور بوده و وضعیتی مشابه  چاروسا ، دیشموک و قلعه رئیسی دارد .

این نماینده مجلس شورای اسلامی از استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواست تا بطور ویژه این پروژه را پیگیری و اجازه ندهد دست هایی مانع از عملیاتی شدن این پروژه شود .

بزرگواری نگفت چه دست هایی در کار است که مانع از عملیاتی شدن این پروژه شده است  و چه اهدافی دارند ؟

“عصردنا “ امیدوار استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی و اجرای ویژه شرکت گاز استان سبب عملیاتی شدن این پروژه مهم شوند .

منبع : عصردنا