لیکک- رییس اداره تعاون روستایی بهمئی گفت: یک میلیون لیتر نفت سفید از مهر سال جاری تا کنون بین روستاییان این شهرستان توزیع شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ˈفاضل رامشی ˈروز چهارشنبه در نشست شورای کشاورزی بهمئی توزیع شش هزار کیسه انواع کود شیمیایی بین کشاورزان و ۲۰ تن بذر گواهی شده استاندارد را از دیگر فعالیت های این اداره برشمرد.

وی بیان کرد: تامین نهاده های دامداران شامل ۴۰۰ تن سبوس ،کنسانتره قریب به ۵۰ تن و سموم شیمیایی ۲۰۰ کیلو گرم از خدمات تعاونی روستایی به کشاورزان بهمئی در سال جاری است.

رامشی گفت: یکی از مهمترین وظایف تعاونی ها حمایت از تشکلهای کشاورزی است و شرکت تعاونی زنبور داران در حال ثبت است و باتقاضای هیات مرغداران برای تشکیل شرکت مرغداران شهرستان موافقت شده است.

رییس اداره تعاون روستایی بهمئی در ادامه اظهار داشت: ۳۹ هزار کیسه آرد بین روستائیان توزیع شده است .

به گفته ی رامشی گردش مالی این اداره برای تامین نیازهای روستائیان تا پایان آذر سال جاری ۱۳ میلیارد ریال بوده است.

۷۵۳۴/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا