جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر این‌که قانون جدید رسیدگی به تخلفات در استان اجرا نشده است، گفت: با فراهم کردن ساز و کارهای لازم می‌توان طرح مدنظر را اجرا کرد.

ظهر امروز  در نشست بر الزامی بودن نصب چراغ گردان برای خودروهای امدادی، خدماتی و انتظامی تاکید کرد و گفت: خودروهایی که باید مجهز به چراغ گردان باشند باید از راهنمایی و رانندگی مجوز لازم را کسب کنند.

جانشین رئیس با بیان اینکه سازمان‌های مربوطه موظف به نسب چراغ‌های گردان هستند، گفت: سازمان‌ها باید ظرف شش ماه نسبت به نصب چراغ گردان اقدام کنند.

وی در ادامه به رنگ چراغ گردان خودروهای امدادی که شامل خودروهای خدمات پزشکی و آتش‌نشانی هستند اشاره کرد و گفت: خودروهای خدمات پزشکی با رنگ آبی و آتش‌نشانی با رنگ قرمز می‌توانند نسبت به نصب آن و کسب مجوز از پلیس راهور اقدام کنند.

خوشوقت سازمان‌های خدماتی را شامل شرکت آب، برق، گاز و ماشین‌های برف‌روب عنوان کرد و گفت: این دستگاه‌های خدماتی باید بر اساس اصول قانونی با کسب مجوز از راهنمایی و رانندگی نسبت به نصب چراغ گردان با رنگ زرد اقدام کنند.

جانشین رئیس کهگیلویه و بویراحمد دستگاه‌های انتظامی را شامل نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی عنوان کرد و گفت: رنگ چراغ دستگاه انتظامی قرمز و آبی و ترکیبی از دو رنگ است که باید در اولین فرصت نسبت به نصب چراغ گردان اقدام کنند.

این مسئول به قانون اشاره کرد و گفت: ابن قانون از جمله مواردی است که شهرداری‌ها موظف به اجرای آن هستند که این قانون بنا به دلایلی تاکنون در کهگیلویه و بویراحمد اجرا نشده است.

خوشوقت با بیان این‌که با اجرای طرح می‌توان بار ترافیکی در مرکز را کاهش داد، گفت: با اجرای این طرح و ارائه کارت پارک به شهروندان می‌توان از حداقل‌های بار ترافیکی در سطح خیابان‌هایی که مشخص شده کم کرد.

جانشین رئیس راهور کهگیلویه و بویراحمد یا تاکید بر این‌که قانون رسیدگی به تخلفات در استان اجرا نشده است، گفت: تا زمانی که ساز و کار لازم مهیا نشود نمی‌توان آن‌گونه که باید و شاید طرح مذکور را اجرا کرد.

 

منبع : فارس نیوز