رئیس گروه شبکه‌های نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی از فعالیت ۵۹۰ مرکز نیکوکاری در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی ، ناصر پایانی‌فر در نشست حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با مدیرکل کمیته امداد  با اشاره به اینکه توسعه مراکز نیکوکاری مهم‌ترین برنامه حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در کشور است، اظهار کرد: این مراکز به دنبال ارائه خدمات بر اساس نیازهای مددجویان با محوریت‌ مساجد و استفاده از ظرفیت افراد محلی و خیران محله‌ها است.

رئیس گروه شبکه‌های نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی کشور هدف از ایجاد شبکه‏های نیکوکاری را مشارکت بیشتر و آسانتر نیکوکاران برای کمک به فقرا و نیازمندان عنوان کرد و افزود: متمکنین و افراد نیازمند هر محل توسط معتمدین آن محل شناسایی و به شبکه نیکوکاری معرفی می‏شوند تا توانمندان به نیازمندان همان محله کمک کنند.

پایانی‌فر با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۹۰ مرکز نیکوکاری فعال در کشور افتتاح شده، اظهار داشت: امید است که تا پایان سال جاری این تعداد به دو هزار مرکز در سراسر کشور برسد زیرا این مراکز بستر مناسبی را برای مشارکت حداکثری مردم و نیکوکاران در امور دستگیری از محرومان فراهم می‏کند.

وی با ابراز رضایت از شبکه‌های نیکوکاری در ، افزود: در بازدیدهای صورت گرفته از مراکز نیکوکاری استان، تعامل سازنده جهت پیشبرد امور مشهود بود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست تأسیس و تشکیل مراکز نیکوکاری را مصداق واقعی آیات قرآن دانست.

سیدغلامرضا متقی تأکید کرد: هدف از تأسیس مراکز نیکوکاری ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری در کشور و افزایش مشارکت‌های مردمی در امر خدمت‌رسانی به نیازمندان جامعه است.

وی تصریح کرد: ایجاد چنین مراکزی موجب می‏شود تا حق محرومان ضایع نشود و با شناسایی به موقع آنان در هر محله، سریع‌تر و با حفظ شأن و آبروی نیازمندان و نظارت مستمر، به مشکلاتشان رسیدگی شود.

متقی بر شیوه‌های نوین اطلاع‌رسانی در خصوص اجرایی شدن ترویج فرهنگ مراکز نیکوکاری و فرهنگ‌سازی عمومی در این راستا تأکید کرد.

 انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ر

منبع : فارس نیوز