مدیر کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: : سه مرکز اورژانس اجتماعی مجهز در سطح استان به اقشار در معرض آسیب و آسیب‌دیده خدمات‌رسانی می‌کنند.

فضل‌الله اتابک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه اظهار داشت: تعداد سه مرکز اورژانس اجتماعی با هدف خدمات‌رسانی به افراد در معرض آسیب در سه شهرستان کهگیلویه، بویراحمد و فعالیت دارند.

مدیرکل بهزیستی تصریح کرد: فوریت‌های اجتماعی با تلفن ۱۲۳ در زمینه زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده اند و کودکان خیابانی و کار خدمات ارائه می‌دهد.

اتابک از همسران آزاردیده، کودکان آزاردیده و دختران و پسران فراری از منزل به دیگر افراد جامعه هدف کلی اورژانس اجتماعی نام برد و گفت: فعالیت‌های اورژانس اجتماعی به صورت سیار و از طریق خط تلفن ۱۲۳ صورت می‌گیرد.

این مسئول، ارتقای سطح دانش و آگاهی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی در خصوص مسائل و مشکلات اجتماعی و کمک به درک موقعیت خود در شرایط بحرانی را از جمله اهداف راه‌اندازی اورژانس اجتماعی عنوان و تصریح کرد: با  شناسایی کانون‌های بحران‌زا و اقدامات تخصصی در بحران‌زدایی، آگاهی و شناخت خانواده و اجتماع نسبت به نیازهای اقشار جامعه هدف، به منظور تسهیل فرایند حل مشکل در شرایط بحرانی از طریق این اورژانس صورت می‌گیرد.

این مسئول تصریح کرد: مراکز اورژانس اجتماعی در سطح شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد با تیم تخصصی متشکل از روانشناس، کارشناس حقوقی و مشاور به صورت مستمر و با تمامی امکانات و تجهیزات خدمات ارائه می‌دهند.

مدیر کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد خواستار اطلاع‌رسانی در معرفی مراکز اجتماعی به مردم شد و افزود: تلاش خواهیم کرد خط تلفن ۱۲۳ را مانند شماره ۱۴۸۰ سازمان بهزیستی رواج داده و فراگیر کنیم.

اتابک با اشاره به تفاهم‌نامه سازمان بهزیستی با مراجع قضایی درباره معرفی افراد جامعه هدف به این مراکز ابراز کرد: مردم هر وقت کانون خانواده خود را در معرض تهدید دیدند با مراجعه به این مرکز و یا به صورت غیر حضوری می‌توانند از مشاوره تیم‌های تخصصی اورژانس اجتماعی استفاده کنند.

به گفته اتابک، اورژانس اجتماعی کهگیلویه، شهرستان‌های لنده، چرام و بهمئی را نیز پوشش می‌دهد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۶/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز