- اخبار ، اخبار سایت ، فرهنگ،هنر و ادبیات ، یادداشت ، یادداشت فرهنگی اجتماعی
- دوشنبه 6 ژانویه 2014 - 06:01
عللِ وجودیِ جشنواره ای به نامِ عمار
این انقلاب که اکنون دورانِ جوانی اش راپشت سر می گذارد، داعیه دارِ ایجاد تمدنی برخاسته از ایدئولوژی شیعی است و لذا بیش از هر زمان نیازمند بازخوانی آرمان ها و ارائه مانیفیستی شفاف و کارکردی در همه ی ساحت های زندگی بشری است .
سایت مردم استان (ک و ب)- الف – شین؛
هردگرگونی– انقلابی – برای رسیدن به آرمان هایش نیازمند توجه چند بعدی و ناظر به همه ی آن حوزه هایی است که خود آن دگرگونی مسبب آن بوده است.
ضرورت این توجه با گذر ایام و فاصله گرفتن از زمان شکل گیری انقلاب بیش از پیش آشکار می شود. انتقال مفاهیم، ارزش ها و شعارها به فرزندان انقلاب،پاسخ گویی مبتنی بر اصول انقلاب به مسائل و مشکلات پیش روی آن و مهم تر از این ها توانایی صیانت از انقلاب و مقابله با جبهه ی معاند و مخالف،جزء کارکردهای اساسی ساختارهای آن انقلاب است.
لازمه ی چنین امری هوش یاری و توجه نخبه گانی به بازتعریف و ارائه الگویی مناسب برای ادامه راه تا رسیدن به اهدافِ از پیش تعیین شده انقلاب است.
بدیهی است که هر ساختاری تنها با دارا بودن ابزارمتناسب با اهداف و ماهیت خودش است که توانایی این امر را میسر می سازد.
تفکر شیعی همواره محل و مامن بروز انقلابات گوناگونی بوده است که به علت ناآگاهی و عدم مدیریت، اکثریت این دگرگونی ها یا در نطفه خفه شده اند و یا کوتاه زمانی قادر به زیست بوده اند.
شاید بتوان انقلاب ۵۷ ایران را بزرگ ترینِ این دگرگونی ها خواند. انقلابی که در برهه ای حساس، موجبات امید به بازگشتِ حاکمیت دوباره حزب خداوند بوده و نیز بستر نزول حجت حق را فراهم آورده است.
این انقلاب که اکنون دورانِ جوانی اش راپشت سر می گذارد، داعیه دارِ ایجاد تمدنی برخاسته از ایدئولوژی شیعی است و لذا بیش از هر زمان نیازمند بازخوانی آرمان ها و ارائه مانیفیستی شفاف و کارکردی در همه ی ساحت های زندگی بشری است .
بشری که تمدن مبتنی بر انانیت غرب همه ی دار وندارش را با وعده ی بهشت زمینی به یغما برده است تا آن جا که می توان همه ی حوادث اخیر را نوعی طغیانِ علیه وعده های دروغین ِپیامبرانِ تمدن جدید خواند. این جا مجال بحث در باره ی ابتر بودن همه ی دگرگونی ها و حوادثِ مبتنی بر غیر”حق” نیست. آن چه که مطمح نظر ماست این است که اگر واکاوی درستی در باره ی حوادث منطقه و جهان صورت گیرد نشان دهنده رویکرد دوباره ی این انسان به حق و حقیقت است.
بر ما داعیه دارانِ تمدنِ جایگزین فرض است که راه ظهور و بروز این پدیده ی مبارک را هموارکنیم.
بلند نظری امامِ جامعه و تاکید بر الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت و در ذیل آن توجه ویژه به فرهنگ و سینمای انقلابی و سبک زندگی و… شروع مبارکی بود برای کسب اعتماد به نفس – ذیلِ اعتماد به خدا- و ورود دل سوزانِ انقلاب و اسلام به این عرصه.
طی این چند دوره آثار قابل توجهی ارائه و منتشر شد آثاری که اهدافشان در عین جذابیت، نه پرداختن به لذات و پاسخ گویی به سطحِ نیازهای نازله ی انسانی بل پرداختن به موضوعات و نیازهای حقیقی یک انسان و بالطبع یک اجتماعِ انقلابی بوده است، تا جایی که موجبات خشنودی آن حکیمِ فرزانه را فراهم آورده اند.
مرحله ی دوم این امر مبارک همان نمایش – اکرانِ – شبکه ای و مردمی این آثار بود که به همت و تلاشِ صاحبان اصلی انقلاب در جای جای این سرزمین کلید خورده است. امیدواریم این تلاش ها همچنان خالصانه و مجدانه ادامه داشته باشد.