سایت استان: با حضور مسئولان مختلف دستگاه‌های اجرایی، معاونین استاندار و به ریاست موسی خادمی نشست بررسی و چاره‌‌اندیشی برای رفع مشکلات دانشگاه یاسوج برگزار شد. در این نشست دو ساعته پس از بیان این مشکلات هر یک از دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این مشکلات از جمله شهرداری یاسوج، آب و فاضلاب شهری و راه …

سایت : با حضور مسئولان مختلف دستگاه‌های اجرایی، معاونین استاندار و به ریاست موسی خادمی نشست بررسی و چاره‌‌اندیشی برای رفع مشکلات دانشگاه یاسوج برگزار شد.

در این نشست دو ساعته پس از بیان این مشکلات هر یک از دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این مشکلات از جمله شهرداری یاسوج، آب و فاضلاب شهری و راه و شهرسازی و منابع طبیعی قول مساعد همکاری با این دانشگاه به عنوان مرکز آموزش عالی مادر در استان را دادند.

از جمله مشکلاتی که در این نشست توسط رئیس دانشگاه یاسوج مطرح شد مربوط به در اختیار گذاشتن زمین از سوی منابع طبیعی برای انجام کارهای تحقیقاتی، کمک به رفع مشکلات رفت و آمد دانشجویان به وسیله اتوبوسرانی و رفع مشکلات موجود، اتصال دانشگاه یاسوج به شبکه فاضلاب سراسری و تعیین تکلیف اراضی خریداری شده توسط دانشگاه یاسوج بود که اکنون سرنوشت آن پس از سال‌ها خریداری مبهم بوده و در دست مالکان اطراف دانشگاه قرار دارد.

456541 عزم رمضانی برای حل مشکلات دانشگاه یاسوج/ عکس
پی‌گیری وضعیت ساخت پارک علم و فناوری یاسوجپی‌گیری وضعیت ساخت پارک علم و فناوری یاسوج و همچنین وضعیت پروژه‌های ناتمام دانشگاه از جمله سالن آمفی‌ تئاتر و استخر از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد و مسئولان قول مساعد دادند که دانشگاه را در این خصوص یاری کنند.

***

شاپور رمضانی نیز در این نشست با بیان این‌که دانشگاه یاسوج به عنوان دانشگاه مادر در استان شناخته می‌شود از نقش بی‌بدیل این دانشگاه در راه توسعه و عبور از محرومیت استان سخن به میان آورد.

رمضانی تصریح کرد: کهگیلویه و بویر احمد با وجود همه داشته‌ها و ظرفیت‌هایی که دارد و این ظرفیت‌ها در سطوح ملی و بین‌المللی قابل عرضه است، تاکنون کار ‌چندانی بر روی این ظرفیت‌ها در راستای تبدیل از قوه به فعل صورت نگرفته است.

در کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌محور نیستیم

وی ابراز داشت: علت این است که در کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌محور نیستیم و تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی چندان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

رئیس دانشگاه یاسوج ادامه داد: به همین منظور و برای پیوند و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و محیط زیست و سایر دستگاه‌هایی که در توسعه استان نقش کلیدی دارند به فکر ایجاد مرکز آینده‌نگاری استان در دانشگاه یاسوج هستیم.

وی با بیان این‌که مرکز آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی همه چشم‌اندازهای توسعه‌ای استان را زیر نظر قرار می‌دهد، تصریح کرد: اگر چنین مراکزی برای شناسایی و رفع مشکل از ظرفیت‌های استان نداشته باشیم در آینده به مشکل برمی‌خوریم.

456546 عزم رمضانی برای حل مشکلات دانشگاه یاسوج/ عکس

رئیس دانشگاه یاسوج به چند معضل که این دانشگاه با آن روبرو بوده اشاره کرد و گفت: اکنون در سطح شهر یاسوج برای توسعه اماکن تحقیقاتی خود به ۵۰۰ هکتار زمین از محل منابع طبیعی نیاز داریم.

رمضانی گفت: دانشگاه یاسوج در حال حاضر تعداد ۲۰۰ دانشجوی دکترا، یک‌هزار و ۴۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و در کل ۷ هزار دانشجو دارد که یک سوم این تعداد دانشجویان در رشته‌های کشاورزی تحصیل می‌کنند و برای کارهای تحقیقاتی نیاز به این زمین داریم.

زمین های بلاتکلیف دانشگاه یاسوج

وی یکی دیگر از مشکلات را مربوط به زمین‌های خریداری شده توسط دانشگاه در سال ۶۲ دانست و گفت: در آن دوره دانشگاه یاسوج تابعی از دانشگاه شیراز بود و دانشگاه شیراز هم برای توسعه این دانشگاه مقداری زمین از مالکان منطقه اطراف دانشگاه خریداری کرد که پس از پرداخت پول اکنون زمین‌ها به هر دلیل در اختیار همان مالکانی قرار دارد که زمین‌ها را به دانشگاه فروخته‌اند.

وی از شهردار یاسوج و معاون عمرانی استاندار و راه و شهرسازی خواست تا هرچه سریعتر با بررسی پرونده مربوط به این زمین‌ها و پیدا کردن اسناد، این اراضی را به دانشگاه یاسوج برگردانند.

مشکلاتی که اتوبوسرانی برای دانشگاه یاسوج ایجاد کرد

رئیس دانشگاه یاسوج اظهار کرد: مشکلاتی که اتوبوسرانی یاسوج برای ما ایجاد کرده ممکن است به یک مشکل امنیتی تبدیل شود و متأسفانه هرگاه ما به صورت تلفنی و حضوری پی‌گیر این بی‌نظمی در جابه‌جایی دانشجویان هستیم از مسئولان جواب قانع‌کننده ای نمی‌گیریم.

رمضانی گفت: نباید اجازه دهیم که با یک سهل‌انگاری دانشجویان دست به اعتصاب بزنند و این‌گونه مشکلاتی ایجاد شود که جمع کردن آن برای همه مشکل است.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: ما اجاره خود را به صورت کامل به شهرداری می‌دهیم اما کنترل کافی بر روی اتوبوس‌ها نداریم.

انتقاد رمضانی از آب و فاضلاب شهری

رمضانی از ایجاد مشکل بهداشتی در دانشگاه یاسوج به دلیل عدم همکاری آب و فاضلاب شهری برای وصل دانشگاه به فاضلاب سراسری شهر یاسوج انتقاد کرد و گفت: بوی نامطبوعی دانشگاه را به همین خاطر فرا گرفته و دریاچه‌ای از فاضلاب در گوشه‌ای از دانشگاه ایجاد شده که برای سلامتی دانشجویان مضر است.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

منبع : سایت ک-ب