یاسوج – ایرنا – استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح های اقتصادی این استان که برای دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی معرفی می شوند باید دارای توجیه فنی، مالی و اقتصادی باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی روز دوشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری افزود: در صورت تحقق این امر مهم اعتبارات بیشتری از صندوق توسعه ملی جذب و در استان هزینه می شود که توسعه بخش های مختلف اقتصادی استان را به دنبال دارد.

وی خواستار پیگیری و برنامه ریزی اصولی متولیان امر در کهگیلویه و بویراحمد برای ارائه طرح های اقتصادی اثرگذار و تحول آفرین به صندوق توسعه ملی شد.

خادمی بیان کرد: متقاضیان معرفی شده از کهگیلویه و بویراحمد برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی باید علاوه بر صلاحیت دار بودن شرایط لازم را نیز داشته باشد.

وی اظهار کرد: پیشنهاداتی از سوی متولیان امر در کهگیلویه و بویراحمد برای تسهیل در روند پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی تهیه و به تهران اعلام شود.

خادمی عنوان کرد: از آنجا که طرح های مشاغل خانگی و خوداشتغالی به تسهیلات محدودی نیاز دارند می توانند بخش عمده ای از مشکل اشتغال کهگیلویه و بویراحمد را برطرف کنند و به همین دلیل باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.

وی بر لزوم توجه جدی به توسعه خوشه های کسب و کار و انجام مطالعات اصولی در این زمینه در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.

خادمی ابراز داشت: به منظور بیان تجارب ارزنده کارآفرینان کهگیلویه و بویراحمد، دلایل موفقیت آنان، ترویج هر چه بیشتر فرهنگ کارآفرینی و ترغیب افراد جویای کار همایش کارآفرینان برتر استان به زودی در یاسوج برگزار شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: سهم سال ۹۲ بخش کشاورزی استان از اعتبارات صندوق توسعه ملی ۳۵۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال است.

سید یعقوب موسوی افزود: این میزان اعتبار باید تا پایان امسال از سوی بانک های عامل کشاورزی، سپه، رفاه، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به متقاضیان دارای شرایط و معرفی شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان پرداخت شود.

وی بیان کرد: برای راه اندازی خوشه های کسب و کار بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد پنج عنوان شامل پرورش مرغ بومی، تولید کود کمپوست، بسته بندی خشکبار و مرکبات، تولید ترشی جات و شوری جات و توسعه باغبانی به تهران معرفی شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: سهم سال ۹۲ بخش صنعت و معدن استان از اعتبارات صندوق توسعه ملی ۳۴۹ میلیارد ریال است و متولی پرداخت آن نیز بانک صنعت و معدن استان خواهد بود.

داریوش دیودیده افزود: این میزان اعتبار برای کمک به افزایش تولید، رفع مشکل واحدهای راکد و تکمیل طرح های نیمه تمام صنعتی و معدنی کهگیلویه و بویراحمد هزینه می شود.

وی بیان کرد: هزینه کردن این میزان اعتبار باید منجر به ایجاد اشتغال پایدار، افزایش صادرات و تامین نیازهای کهگیلویه و بویراحمد شود.

دیودیده اظهار کرد: به منظور راه اندازی خوشه های کسب و کار بخش صنعت و معدن در کهگیلویه و بویراحمد هشت عنوان شامل فرش دستبافت، گیاهان دارویی، غلات و صنایع وابسته، نفت، گاز و پتروشیمی، محصولات گچی، پوشاک، آب معدنی و صنایع کانی غیرفلزی به تهران معرفی شد که از این تعداد فرش دستبافت، پوشاک و آب معدنی مورد تایید قرار گرفت.

۷۵۳۵/۵۶۶

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا