خادمی ادامه داد: تعدادی اندکی از پروژه ها با پیشرفت فیزیکی اندک به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و خدمات دهی توجیه فنی نداشته و لذا از آنها صرف نظر می شود.

: استاندار ، گفت: یکهزار و ۷۱۳ پروژه در حال اجرای استان نیازسنجی شدند و برهمین این اساس اولویت بندی برای تخصیص اعتبار جهت اتمام و بهره برداری آنها در سال جاری انجام گرفت.

به گزارش“عصردنا” دکتر سیدموسی خادمی در نشست استان تصریح کرد: از کل پروژه ها، ۵۴۳ پروژه که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند و تاثیر گذاری آنها برای مردم استان از اهمیت بالایی برخورد است، جهت تخصیص اعتبار و تکمیل شدن در اولویت کار قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه، به دلیل محدویت منابع مالی امسال پروژه جدیدی تعریف نخواهد شد، اظهار کرد: پروژه های زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی وضعیت آنها مورد مطالعه قرار گرفته و آنهایی که توجیه اقتصادی و اجتماعی دارند به بخش خصوصی واگذار می شوند.

خادمی ادامه داد: تعدادی اندکی از پروژه ها با پیشرفت فیزیکی اندک به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و خدمات دهی توجیه فنی نداشته و لذا از آنها صرف نظر می شود.

استاندار یادآور شد: به دلیل کمی و محدود بودن اعتبارات عمرانی توزیع کردن آن روی همه طرح ها و پروژه ها باعث به عقب افتادن همه پروژه ها می شود و با گذشت زمان قطعا سبب فرسایش و تخریب بسیاری از آنها و هدر روی بیت المال و افزایش بارمالی برای دولت خواهند شد.

این مسئول تصریح کرد: طرح ها و  پروژه هایی که دارای نقص و مشکل فنی هستند جلو عملیات اجرایی آنها گرفته شده است تا رفع نقص شوند.

خادمی با تاکید بر اینکه، در اجرای پروژه ها مهم کیفیت است که نباید فدای هیچ عامل دیگری شود، افزود: برای افزایش کیفیت طرح‌های عمرانی، امسال نظارت‌ها تشدید می شود و با جدیت با پیمانکاران خاطی و ناطرین کم کار و بی دقت برخورد قانونی خواهد شد.

مقام ارشد استان یادآور شد: سال جاری باید دستگاه مجری، ناظرین و پیمانکاران دقت لازم را بر کیفیت داشته باشند و شورای فنی بازرسی و نظارت مستمر بر پروژه ها را اعمال کنند و مدام گزارشات مستند از طرح ها و پروژه ها ارایه دهند.

استاندار به دفتر فنی استانداری تاکید کرد: دستگاه هایی که توان، فن و تخصص کافی برای اجرای پروژه های مربوط  به خودشان را ندارند، طرح و پروژه های آنها به دستگاه های دیگری که توانایی و صلاحیت آن را دارند، واگذار گردد

منبع : عصردنا