- خبرگزاری ها
- شنبه 3 می 2014 - 12:05
شناسایی ۱۲۰ بیمار مبتلا به آب مروارید در دیشموک
مدیر اجرایی نورآوران سلامت با بیان اینکه تاکنون ۱۲۰ بیمار مبتلا به بیماری آب مروارید در دیشموک شناسایی شدهاند گفت: عمل جراحی این تعداد بیمار این هفته در کلینیک سیار چشم پزشکی مستقر در دیشموک انجام میشود.
امیرحسین جعفری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه اظهار داشت: از ابتدای راهاندازی کلینیکهای سیار بنیاد نورآوران در دیشموک تاکنون بیش از هزار نفر از خدمات درمانی رایگان در دو بخش چشمپزشکی و دندانپزشکی برخوردار شدند.
مدیر اجرایی بنیاد خیریه نورآوران سلامت با بیان اینکه از این تعداد ۷۹۰ بیمار در کلینیک چشمپزشکی معاینه و غربال شدهاند، افزود: ۱۲۰ بیمار جهت انجام عمل جراحی آب مروارید و ناخنک شناسایی و در نوبت عمل قرار دارند.
این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: جمعیت ۱۸ روستا از بخش دیشموک در بخش چشمپزشکی معاینه شدهاند و روزانه ۸۰ بیمار در دو نوبت صبح و عصر مورد پذیرش قرار میگیرد.
جعفری ارائه نکات لازم و آمادگی بیماران مبتلا به آب مروارید و ناخنک را در دستور کار گروه نورآوران دانست و گفت: از روز دوشنبه هفته جاری کار جراحی بیماران مورد نظر در کلینیک سیار چشمپزشکی مستقر در دیشموک انجام میشود.
وی با بیان اینکه زمان حضور وزیر بهداشت به عنوان مؤسس بنیاد خیریه نورآوران در دیشموک مشخص نیست، افزود: قریب به ۵۰ بیمار نیازمند به عمل چشم توسط دکتر هاشمی عمل خواهند شد.
جعفری با اشاره به آغاز فعالیت کلینیک دندانپزشکی نورآوران در دیشموک، تصریح کرد: این کلینیک با دو دستگاه یونیت و پزشکان متخصص به گروه سنی پنج تا ۲۰ سال خدمات درمانی رایگان ارائه میدهد.
به گفته جعفری ۲۵۰ دانشآموز از ۹ باب مدرسه تاکنون از خدمات درمانی رایگان کلینیک سیار دندانپزشکی در دیشموک استفاده کرده و قرار است شش هزار دانشآموز از بخش دیشموک را پوشش درمانی کند.
جعفری عدم دسترسی روستاییان بخش دیشموک به مراکز درمانی و نیز هزینه بالای درمانی را منجر به ابتلای بیماریهای سخت چشم عنوان و تصریح کرد: از بیماران غربالگیری شده عمل جراحی بیش از ۳۰ بیمار سخت و پیشرفته شناسایی شده است.
مدیر اجرایی نورآوران سلامت با تقدیر از استانداری و علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با عوامل زیرمجموعه شهرستانی در همکاری با گروه نورآوران مشکل تردد در جاده ارتباطی اسپندان تا سیدون در دیشموک را متذکر و خواستار بررسی و رفع این مشکل شد.
جعفری دغدغه اصلی نورآوران سلامت در دیشموک را مراقبتهای بعد از عمل جراحی خواند و گفت: نگران این موضوع هستیم که بعد از رفتن گروه نورآوران بیماران چگونه مراقبت درمانی میشوند.
این مسئول ویزیت شش تا هفت بار بعد از هر عمل چشم و مراقبت بعد از عمل را ضروری دانست و با بیان اینکه تا زمان حضور نورآوران به صورت مرتب از بیماران عمل شده مراقبت میشود، تصریح کرد: سه روز پایانی کار گروه به ویزیت و معاینه این بیماران اختصاص داده شده است.
جعفری با بیان اینکه بروشور حاوی اطلاعات و نکات لازم قبل، حین و بعد از عمل بین بیماران توزیع شده است، خاطرنشان کرد: انتظار میرود دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با حمایت و پشتیبانی مراکز درمانی نسبت به ارائه خدمات مراقبت از عمل اقدام کند.
انتهای پیام/۸۲۰۱۶/خ۴۰
منبع : فارس نیوز