اگر رفتارهای این مراکز باعث جریحه دار کردن افکار عمومی گردد به صورت قانونی برخورد می شود.

: رئیس کل استان در دیدار با ائمه جمعه استان با اشاره به تلاش های انجام شده در سالهای اخیر گفت: در زمان شروع مسئولیت با پنج حوزه قضایی فعالیت می کردیم اما با تلاشهای صورت گرفته هم اکنون به بیش از ۱۰ حوزه قضایی دراستان رسیده است

به گزارش“عصردنا” افزود : تا جایی که امکان دارد در پیشگیری از وقوع جرم تلاش می کنیم به گونه ای که در زمینه هایی که بیم سوء استفاده از جامعه و قانون وجود دارد سعی می کنیم ریشه اش را بخشکانیم.

رئیس شورای قضایی اظهار کرد: با استناد به متن قانون و با توجه به شرایط طایفه ای و قبیله ای استان و همچنین به موجب اختیاراتی که قانون مشخص کرده است سعی می کنیم پاره ای از سیاست های قضایی را با رویه بومی اجرا کنیم.

وی گفت : اجرای مجازات ها درکوتاه ترین فاصله زمانی از دیگر برنامه های دستگاه قضایی استان است به طوری که در یکی از موارد مهم، پرونده ای را به صورت دستی از طریق اداره پست به مرکز فرستادم و حتی از شعبه مذکور درخواست کردم که هر چه سریعتر این پرونده را به صورت ویژه و سریع مورد بررسی قرار دهند.

این مسئول یادآور شد: با توجه به کمبود ۵۰ درصد نیروی قضایی و ۶۰ درصد نیروی اداری تلاشمان این است که اجازه ندهیم که روند صدور احکام به تعویق افتد و تلاش شبانه روزی کارکنان دادگستری استان بر این اساس دنبال می شود.

رئیس کل دادگستری استان ادمه داد: در زمینه ارائه مجوز به مؤسسات خدماتی، تفریحی و سیاحتی، می بایست مذهب، عرف و فرهنگ مدنظر درخواست کنندگان باشد، اما اگر رفتارهای این مراکز باعث جریحه دار کردن افکار عمومی گردد به صورت قانونی برخورد می شود.

وی در پایان تاکید کرد: اگر دستگاه های اجرایی استان در زمینه فعالیت اماکن تفریحی و سیاحتی وحدت رویه داشته باشند دستگاه قضایی به استناد قانون با این اماکن رفتار می کند، با این حال توصیه می کنم اماکنی که جشن های شادی برگزار می کنند، می بایست فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی را مدنظر قرار دهند و زمینه های انحراف را سبب نشوند.

منبع : عصردنا