استاندار کهگیلویه و بویراحمد آزادسازی فرصت‌ها را یکی از راه‌های کمک به سرمایه‌گذاری در استان دانست و گفت: برای مثال سرمایه‌گذاری که توانایی خرید ۲۰ هکتار زمین را ندارد به چه درد کار در معدن عظیم فسفات چرام می‌خورد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ، عصر امروز کارگروه سرمایه‌گذاری به ریاست سید موسی خادمی، استاندار و دیگر اعضا برگزار شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جمع‌بندی صحبت‌های دیگر اعضا با بیان اینکه این برای عبور از وضعیت فعلی نیاز به توسعه در امر سرمایه‌گذاری دارد، اظهار داشت: کسانی که در امر سرمایه‌گذاری و توسعه و ترویج آن در مسئولیت دارند، نباید هیچ‌گاه خسته و مأیوس شوند.

رئیس ستاد سرمایه‌گذاری استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این یک کار دائمی و همیشگی بوده که لازم است همواره و در هر شرایطی به دنبال جذب و جلب سرمایه‌گذار باشیم.

خادمی اضافه کرد: ممکن است کسی در کوتاه مدت به استان ما اقبالی نشان ندهد، اما پیگیری و استمرار در این کار توسط مسئولان موجب حضور سرمایه‌گذار در آینده خواهد شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد که در نشست ستاد سرمایه‌گذاری این استان و در جمع مدیران دست‌اندرکار جذب سرمایه‌گذار سخن می‌گفت، متذکر شد: باید آن قدر نسبت به معرفی فرصت‌های خود کار کنیم تا سرمایه‌گذار وارد شده و پول خود را در این جا خرج کند که همت و تلاش مسئولان مهم‌ترین عامل برای موفقیت در این کار است.

وی با بیان اینکه در کار عمرانی مداومت و استمرار بر کار معنا ندارد و تنها در سرمایه‌گذاری و جلب سرمایه‌گذار است که می‌توانیم منتظر بمانیم، خاطرنشان کرد: برای موفقیت در امر سرمایه‌گذاری و جلب سرمایه‌گذار قبل از هر چیز نیاز به امکان‌سنجی داریم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ستاد سرمایه‌گذاری این استان برای موفقیت در امر جذب و جلب سرمایه‌گذار آزادسازی فرصت‌ها را گام مهم دیگر در این عرصه دانست.

خادمی با بیان چند مصداق مبنی بر عدم آزادسازی فرصت‌ها در این استان، یادآور شد: برای مثال کسی می‌آید و موضوع ساخت تله‌کابین را مطرح می‌کند و اسم خود را روی این طرح می‌گذارد و کار را به امان خدا رها کرده و از استان می‌رود.

وی بیان داشت: اما وقتی سرمایه‌گذاری دیگر وارد کهگیلویه و بویراحمد می‌شود و در خصوص سرمایه‌گذاری در این طرح سؤال می‌کند، اسم سرمایه‌گذار نخست روی آن است و عملاً سر این استان بی‌کلاه می‌ماند.

خادمی ادامه داد: نباید اجازه دهیم که اینگونه افراد در امر سرمایه‌گذار استان کهگیلویه و بویراحمد خلل ایجاد کنند و تنها اسم خود را روی فرصت‌ها گذاشته و امکان اجرا را از ما بگیرند.

خادمی با بیان مصداقی دیگر از ناکامی در سرمایه‌گذاری استان به معادن فسفات چرام اشاره کرد و گفت: معلوم نیست سرمایه‌گذاری که قدرت خرید ۲۰ هکتار زمین در این طرح عظیم را ندارد چرا باید سرمایه‌گذاری و کار در این معدن عظیم را دچار رکود و سکون کند.

وی در پایان اذعان داشت: با شرکت سرمایه‌گذاری شستا در خصوص معادن فسفات چرام صحبت کردیم که آن‌ها با جدیت خواهان حضور در این پروژه بودند و قدرت خرید ۲۰ هکتار زمین و خیلی کارهای دیگر را دارند.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۴۰

منبع : فارس نیوز