استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: رونق صادرات این استان به لحاظ وجود ظرفیت های اقتصادی بالا نیازمند شتاب بخشی است .

شامگاه شنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی افزود: هر چند ساخت پایانه صادراتی این استان جزو مصوبات سفرهای استانی رییس جمهوری و اعضای هیات دولت به استان است ولی باید اجرای آن تا زمان مناسب متوقف شود.

وی با بیان اینکه وضعیت صادرات کهگیلویه و بویراحمد چندان مطلوب نیست زیرا زیرساخت های مورد نیاز هنوز به طور کافی در این استان فراهم نشده است،گفت:ساخت پایانه صادراتی این استان به زمان دیگری موکول شود و یکی از شرط های لازم برای اجرای آن فراهم شدن بستر لازم است..

خادمی اظهار کرد: نباید هیچ محدودیتی برای اعزام هیات های تجاری کهگیلویه و بویراحمد به کشورهای هدف وجود داشته باشد.

وی بر لزوم شناسایی تاجران فعال کهگیلویه و بویراحمد و فراهم شدن شرایط لازم برای اعزام هیات های تجاری استان به کشورهای هدف تاکید کرد.

خادمی عنوان کرد: بازاریابی مناسب، برگزاری دوره های آموزشی تجارت خارجی و آشنایی با مقررات صادرات و واردات برای تاجران کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدرسان مطرح کشوری ضروری است.

وی ابراز داشت: برپایی نمایشگاه های تخصصی در کهگیلویه و بویراحمد همراه با مطالعه اولیه، کار کارشناسی و استفاده از تجربیات سایر استان های کشور باشد و زمان و مکان دقیق آنها برای سال ۹۳ نیز مشخص شود.

رییس کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: پایانه صادراتی از زیرساخت های مهم برای توسعه صادرات استان خواهد بود.

افزود: ساخت پایانه صادراتی در کهگیلویه و بویراحمد از مصوبات دور سوم سفرهای استانی رییس جمهوری و اعضای هیات دولت به استان است.

وی بیان کرد: با وجود آنکه دو متقاضی برای ساخت پایانه صادراتی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد ولی به دلیل فراهم نشدن زیرساخت های لازم و نبود زمین مناسب هنوز اجرای این طرح راکد مانده است.

دیودیده اظهار کرد: سازمان توسعه تجارت کشور زمین مورد نیاز برای ساخت پایانه صادراتی در کهگیلویه و بویراحمد را حدود ۱۰ هکتار اعلام کرده است.

وی عنوان کرد: نمایشگاه های تخصصی به منظور ارائه و معرفی توانمندی های هر استان در زمینه های مختلف و انتقال دانش فنی و تکنولوژی در زمینه صادرات و واردات برپا می شود هدف از برپایی آن فروش تولیدات نیست.

دیودیده ابراز داشت: برپایی ۲۰ عنوان نمایشگاه تخصصی در کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۳ از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت نمایشگاه های بین المللی این استان به سازمان توسعه تجارت کشور پیشنهاد داده شده است.

وی افزود: از مهمترین این نمایشگاه های تخصصی می توان به نمایشگاه اسباب بازی و وسایل سرگرمی، صنعت نان، صنایع دستی، گل و گیاه، صنعت ساختمان، مبلمان و لوستر، کاشی و سرامیک، لوازم خانگی، کامپیوتر و موبایل، تجهیزات پزشکی، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، مواد غذایی و پوشاک و منسوجات اشاره کرد.

۷۵۳۵/۶۷۱

 

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href=”mailto:’ newsroom@.net
 

منبع : خبرگزاری ایرانا