ایمان و باورهای اعتقادی مردم به ولایت فقیه بود که خط قرمز این مردم ولایت است و هرکس بخواهد به حریم ولایت اهانت کند با مردم طرف است. وقتی مردم متوجه شدند عده ای می خواهند انقلاب را به انحراف بکشانند .به صحنه آمدند و مقابل انحراف ایستادند .

سایت مردم استان (ک و ب)- : انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) وادامه این نهضت به رهبری مقام معظم رهبری در طول ۳۵سال اخیر با حوادث مختلفی دست وپنجه نرم کرد .در ۳۵سال اخیر با توطئه ها وترفند ها ی مختلفی در سطوح داخلی وخارجی مواجه شد. هر توطئه دارای ابزار مخصوص به خود بود .

توطئه داخلی خیلی پیچیده تر از توطئه های خارجی بود .زیرا در توطئه های داخلی از مهره های وفادار به نظام علیه انقلاب استفاده می شد. حوادث اوائل انقلاب و ترور عناصر وفادار به نظام یکی ،توطئه باند رجوی وبنی صدر ودر نهایت التقاطی ها ولیبرالها علیه انقلاب یکی از آن توطئه ها ی مهم علیه نظام بود .توطئه داخلی بعد ی طرح کودتا نوژه که عده ای از نیروهای درون انقلاب ونظام در راس آن بودند .

توطئه باند مهدی هاشمی و….. حوادث ۱۸تیر ۷۸و حمایت برخی از نیروهای درون نظام از این حوادث –بالاخره حوادثی که بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸اتفاق افتاد ودر نهایت ترور دانشمندان هسته ای کشورمان .اینها همه نمونه هایی از برخی توطئه ها علیه نظام بود که در همه این توطئه ها عوامل خارجی دخیل بودند . حمایت بی وقفه عناصر خارجی و قدرتهای جهانی از مخالفین نظام به شکل جنگ نرم ( فعالیت بنگاههای خبرپراکنی غرب (فعالیت ۳۲۰ شبکه فارسی زبان به شکل ۲۴ساعته ) راه انداختن جنگ هشت ساله علیه نظام و تحریم کالا ها ورابطه با ایران در سه دهه اخیر ازجمله توطئه های مهم در سطوح خارجی بود .

حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸برای نظام باعث هزینه هایی شد .در عین حالی که نزدیک به ۴۰میلیون نفر از مردم ایران در انتخابات شرکت کرده بودند .عده ای با اهداف خاص وبرنامه ریزی شده در صدد تلخ نمودن این پیروزی در نزد مردم شدند . ودل دشمنان نظام را خوشحال نمودند تا آنها نسبت به ادامه توطئه های خود زبون تر شوند .اما حضور پرشکوه وخودجوش مردم در روز ۹دی سال ۸۸ شکوه، عظمت و بصیرت مردم ایران به جهانیان را نشان داد و باعث برچیده شدن پیچیده ترین فتنه در ایران شدند. بنابراین حوادث را می توان تبلور عشق مردم به انقلاب خود وولایت، تجدید بیعت با علی زمان خویش و اوج بصیرت حامیان رهبر معظم انقلاب بود.

اما چه عواملی باعث شد مردم خودجوش در روز ۹دی در صحنه حاضر شوند :

(یکم) ایمان و باورهای اعتقادی مردم به ولایت فقیه بود که خط قرمز این مردم ولایت است و هرکس بخواهد به حریم ولایت اهانت کند با مردم طرف است. وقتی مردم متوجه شدند عده ای می خواهند انقلاب را به انحراف بکشانند .به صحنه آمدند و مقابل انحراف ایستادند .

(دوم)دومین عامل هوش وذکاوت ومدیریت رهبری نظا م در مقابله با بحران هاست . در مقابله با ترفندهای مختلف داخلی وخارجی هدایت رهبری نظام مهمترین عامل بوده است . مهمترین پاشنه آشیل انقلاب ها در دنیا عدم وجود رهبری کاریزما می باشد .در نظام جمهوری اسلامی مهمترین عامل قوت انقلاب محوریت رهبری کاریزما است .

(سوم)آگاهی وبصیرت مردم نسبت به مسائل انقلاب وتوطئه هایی که علیه نظام می شود .مردم با ذکاوت و باهوشیاری دوستان انقلاب را از دشمنان تشخیص دادند و رقابت ها و انتخابات را کنار گذاشتند و در صحنه حاضر شدند.

(چهارم) تبلیغات شبانه روزی بنگاه های سخن پراکنی دنیای غرب و حمایت از عوامل فتنه مردم را هوشیارتر نمود . بنابراین مردم زودتر اکثر خواص جامعه متوجه توطئه دشمن شدند و جهت حفظ دستاوردهای نظا م به صحنه آمدند . دشمنان نظام فکر می کردند با فتنه افکنی در جامعه می توانند نظام جمهوری اسلامی را سرنگون کنند اما از بصیرت مردم و ولایت فقیه در این مملکت غافل بودند.حماسه نهم دی به استکبار جهانی فهماند تا زمانی که در این مملکت ولایت فقیه با پشتوانه مردم وجود دارد نظام جمهوری اسلامی از همه تهدیدها و توطئه ها در امان است.

اما تکلیف چیست ؟! حماسه ۹دی مربوط به قشر-گروه –جریان و دستگاه خاصی نیست و همه باید برای پاسداشت این مناسبت بزرگ و مهم برای ملت و نظام احساس تکلیف کنند و حضور داشته باشند. وآگاهی وبصیرت دهی نسل جوان از جمله دانش آموزان – دانشجویان و… نسبت به توطئه های مختلفی که در برهه های مختلف علیه نظام می شود و انتقال تجربیات انقلاب به نسل آینده بسیار حائز اهمیت است .عده ای متاسفانه حوادث خرداد ۸۸را کم اهمیت جلوه می دهند. در عین حال که حوادث بعد از خرداد ۸۸ وصحنه آمدن مردم در نهم دی در تاریخ انقلاب ثبت گردید وانقلاب را بیمه نمود .