مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: رفع بیکاری مزمن گچساران با ارائه آموزش‌های متنوع فنی و حرفه‌ای میسر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، فرج‌الله راد عصر امروز در سفر یک‌روزه خود به از مرکز آموزش‌ فنی و حرفه‌ای این شهرستان بازدید کرد.

بازدید از کارگاه‌های مختلف مهارت‌آموزی، دیدار و گفت‌و‌گوهای صمیمانه با کارآموزان، مربیان و پرسنل فنی و حرفه‌ای و نشست با مربیان این مرکز از دیگر برنامه‌های راد در این سفر بود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای در این نشست اظهار کرد: مهارت‌آموزی سازمان فنی و حرفه‌ای در تقویت، تحکیم و استقلال اقتصادی کشور نقش تأثیرگذاری داشته است.

راد افزود: آموزش منجر به اشتغال به عنوان جدی‌ترین دغدغه مسئولان و مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای بوده چرا که بیکاری یکی از جدی‌ترین مشکلات جامعه و به ویژه این و گچساران است.

وی یادآور شد: در صورتی که منابع انسانی به درستی مدیریت نشوند از لحاظ معنوی و مهارتی مشکلی برای کشور و در صورتی که به درستی مدیریت شوند، عامل پیشرفت خواهند بود.

راد با تأکید بر لزوم تلاش مضاعف برای ارائه آموزش‌های مؤثر در راستای کاهش آمار بیکاری تصریح کرد: دوره‌های مهارت‌آموزی اشباع شده با هدف رویکرد کارآفرینی آموزش‌ها از چرخه مهارت‌آموزی حذف خواهد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه نبود دانش و مهارت کار مهمترین معضل اقتصادی برای یک جامعه است، ابراز کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به تربیت نسل جوان و آماده‌سازی آنان برای ورود به عرصه کار  و فعالیت پرداخته و باید در راستای گسترش بیش از پیش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تلاش کرد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نخستین گام در راستای فراهم کردن بستر اشتغال، آموزش و فراگیری مهارت است، جایگزینی دوره‌های متناسب با نیاز بازار کار را برای تحقق این لازم و ضروری عنوان کرد.

راد خاطرنشان کرد: جایگاه، اهمیت و ظرفیت مراکز فنی و حرفه‌ای برای خانواده‌ها ناشناخته باقی مانده و باید نیازسنجی از ضرورت اجرای دوره‌های مهارت‌آموزی و استفاده بهینه از ظرفیت کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: ۱۱ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در کهگیلویه و بویراحمد آماده ارائه نیازهای آموزشی جویندگان کار و علاقمندان به فراگیری مهارت است.

این مسئول از کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان مهم‌ترین بستر تولید و ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی یاد کرد و افزود: بیکاری در کنار منابع وسیع و بسترهای کار، استعدادها و پتانسیل‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی ناشی از نهادینه نشدن فرهنگ کار و تلاش است.

وی، آموزش و مربیان با مهارت بالا را به عنوان رکن رکین سازمان فنی و حرفه‌ای دانست و بر جامعیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با هدف تأثیرگذاری در جامعه و ایجاد اشتغال تأکید کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز