معاون برنامه‌ریزی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به محدودیت اعتبارات دولتی گفت: برای اجرای پروژه‌ها و توسعه شهرستان نباید دلخوش به اعتبارات دولتی بود بلکه باید زمینه سرمایه‌گذاری و جذب منابع بخش خصوصی مهیا شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، حسن نوروزی صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان لنده با اشاره به مشکلات در حوزه‌های مختلف عمرانی و زیرساختی گفت: شناسایی مشکلات عدیده و برنامه‌ریزی درخصوص حل آن نیازمند توجه مسئولان در حوزه مختلف بوده است.

وی افزود: در ماه‌های اخیر برنامه‌های خوبی در این زمینه انجام شده ولی نیازمند توجه بیشتر به حوزه‌های مختلف فرهنگی و اقتصادی و عمرانی برای توسعه و پیشرفت استان است.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تصریح کرد: در خصوص شناسایی و حل معضلات استان باید تهیه برنامه‌ای چهار ساله و مدون در دستور کار قرار گیرد تا همه نقاط ضعف و قوت استان به درستی شناسایی و برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

نوروزی خاطرنشان ساخت: تهیه آمایش استانی بهترین برنامه‌ای است که می‌تواند بر مبنای ظرفیت‌ها و پتانسیل استان، سند بلندمدت توسعه استان را طراحی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اعتبارات استان در سال ۹۲ گفت: اعتباراتی که به استان تعلق می‌گیرد در سه حوزه استانی، ملی،‌استانی و اعتبارات ملی استانی خلاصه می‌شود.

معاون برنامه ریزی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبارات در سال ۹۲ قریب به ۲۰۰ میلیارد تومان بوده افزود: تا پایان سال تنها ۷۱ میلیارد تومان از این اعتبارات به استان تخصیص داده شده که آن هم جوابگوی نیاز استان نبوده است.

نوروزی یادآور شد: سهم شهرستان لنده از اعتبارات مذکور بالغ بر ۷ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان اختصاص داده شد که تنها ۲ میلیارد آن محقق شده است.

وی در ادامه با اشاره به اعتبارات ملی استانی شده در استان گفت: ۱۴ طرح در سال گذشته از این اعتبارات راه‌اندازی شده که مبلغی بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان را شامل می‌شد ولی ۵۰ درصد این اعتبارات جذب شده است.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پروژه های عمرانی شهرستان لنده گفت: اگر ما بخواهیم برای اجرای پروژه‌های عمرانی دلخوش به اعتبارات دولتی باشیم هیچگاه نخواهیم توانست این پروژه‌ها را با سرعت و در مدت زمان کمتر به سرانجام برسانیم چراکه اعتبارات دولتی محدود و ناکافی است.

* توجه به اقتصاد مقاومتی در قالب مشاغل خانگی(تعاونی‌های کوچک)

نوروزی یادآور شد: با توجه به نامگذاری سال باید زمینه رشد اقتصادی و فرهنگ جامعه در حوزه‌های مختلف فراهم شده و با حمایت از بنگاه‌های زود بازده تحقق شعار سال را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: حمایت از شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی زودبازده و جذب سرمایه‌گذاری خصوصی مهمترین راهکار تحقق شعار سال خواهد بود.

این مسئول استانی با اشاره به تعدد پروژه‌های عمرانی در سطح استان گفت: از ۲ هزار پروژه عمرانی در سطح استان قریب به ۶۰۰ پروژه زیر ۲۰ درصد پیشرفت داشته و در سال جدید باید از تعریف پروژه جدید خودداری و به تکمیل پروژه‌های عقب افتاده پرداخت.

وی به مجتمع ادارات شهرستان لنده اشاره کرد و گفت: با هماهنگی‌های انجام شده و با جذب اعتبار در آینده نزدیک اقدام به ساخت مجتمع ادارات شهرستان خواهد شد و نسبت به استقلال ادارات پیگیری لازم انجام می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۴۰

منبع : فارس نیوز