- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، دانشگاه های استان ، دانشگاه یاسوج
- پنجشنبه 3 آگوست 2017 - 09:08
دانشگاه یاسوج در جمع یک درصد دانشگاه های برتر دنیا
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اشاره به دانشگاه های برتر ایرانی در جمع یک درصد دانشگاه ای برتر دنیا، از دانشگاه یاسوج نیز به عنوان یکی از این دانشگاه ها یاد کرد …
یاسوج۲۴: سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اشاره به دانشگاه های برتر ایرانی در جمع یک درصد دانشگاه ای برتر دنیا، از دانشگاه یاسوج نیز به عنوان یکی از این دانشگاه ها یاد کرد.
محمدجواد دهقانی گفت: براساس اطلاعات پایگاه شاخص های اساسی علم آی.اس.آی (ISI-ESI) تعداد دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر کشور به ۵۰ دانشگاه رسید.
افزود: این پایگاه فهرست دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی برتر را هر ۲ ماه یکبار روزآمد می کند و به معرفی دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا می پردازد.
وی با بیان اینکه رشد کیفیت تولیدات علمی کشور مهمترین عامل افزایش تعداد دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در جمع موثرترین هاست ادامه داد: این رشد یکی از مهمترین عوامل دستیابی به مرجعیت علمی به عنوان نخستین بند از سیاست های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری است.
وی اضافه کرد: در بین دانشگاه های جامع، دانشگاه های تهران، تربیت مدرس، شیراز، فردوسی مشهد، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، رازی، گیلان، بوعلی سینا، کاشان، شهید باهنر کرمان، ارومیه، سمنان، یزد، یاسوج، الزهرا (س)، خلیج فارس، شهرکرد، مازندران، بین المللی امام خمینی(ره) و محقق اردبیلی در بین موثرین های دنیا جای گرفتند.
دهقانی افزود: براساس این اطلاعات، تعداد مدارک کشورمان از مرز ۵۰ هزار مدرک گذشت و در سال ۲۰۱۶ میلادی ۵۰ هزار و ۲۳۶ مدرک از ایران در این پایگاه نمایه سازی شده است.
وی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۵ میلادی تعداد مدارک ۴۳ هزار و ۶۲۰ مورد بود ادامه داد: در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی کمیت تولید علم کشور از یک رشد ۱۵٫۲درصدی برخوردار بوده است.
وی اضافه کرد: در بین دانشگاه های جامع کشور به ترتیب دانشگاههای تهران، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، شیراز، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، خواجه نصیرالدین طوسی، گیلان، شهیدباهنر کرمان، کاشان، ارومیه، رازی، سمنان، بوعلی سینا، شهید چمران اهواز، یزد، مازندران، شهرکرد، زنجان و خوارزمی بیشترین مقالات را در مجلات نمایه شده در اسکوپوس در سال ۲۰۱۶ میلادی تولید کرده اند.
در این گوه از دانشگاه های برت، نامی از دانشگاه یاسوج وجود ندارد.