قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حضور افزون بر ۴ میلیون و ۱۶ هزار نفر در اردوهای راهیان نور سال گذشته تاکنون گفت: در این اردوها شرکت‌کنندگانی از ۳۴ کشور خارجی نیز شرکت داشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، سردار محسن انصاری پیش از ظهر امروز در نشست ترویج فرهنگ شهادت و ایثار که با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار ، فرمانده سپاه فتح ، مدیرکل بنیاد شهید، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان در برگزار شد، اظهار کرد: عامل حضور ما در این شهرستان جاذبه فرهنگ ایثار و شهادت و خود شهیدان بوده‌اند که ما را به اینجا کشانده تا در راستای بزرگداشت مقام شامخ آنان فعالیت‌هایی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه موضوع جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار شهادت بوده و به مقام والای شهید از نگاه امیر المؤمنین علی(ع) اشاره‌ای می‌کنیم، افزود: خداوند شهدا را در روز قیامت با چنان شکوه و جلال وارد بهشت می‌کنند که اگر انبیا سوار بر مرکب به طرف بهشت در حرکت بوده به احترام شهدا از مرکب به زیر می‌آیند و این نشان از جایگاه والای شهید و شهادت نزد خداوند متعال است.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید بیشتر تلاش کرده و نوآوری در زمینه برنامه‌های فرهنگی در نوشتن کتاب و ساخت فیلم و همه ابزاری که امروز در جنگ نرم دشمن مورد استفاده قرار می‌گیرد را با نو آوری علیه خود آن‌ها بکار گیریم.

سردار انصاری یادآور شد: از نمونه خوب این کارها فیلم شوق پرواز که زمان پخش آن میلیون‌ها ایرانی را به پای تلویزیون می‌کشاند.

وی ابراز کرد: کسانی که می‌خواهند راه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را ادامه دهند همانطور که در خود قانون ماده ۶۳ قانون خدمات‌رسانی به ایثارگران که امسال هم زمان اجرای آن بوده و شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به ریاست جمهور  با هدف راهبردی کردن این امر قرار داده، همکاری کنند.

سردار انصاری بیان کرد: در استان‌ها شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اجرایی و دبیرخانه آن در بنیاد شهید بوده و این استان‌ها باید به بررسی نقشه راه و مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم حماسه‌هایی که در هشت سال دفاع مقدس  به وجود آمده به افسانه تبدیل نشده و به فراموشی سپرده نشود.

سردار انصاری ادامه داد: در این راستا به فرموده مقام معظم رهبری تشکیل راهیان نور یکی از راه‌های شناخت دلاورمردی‌های شهدا را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی  با بیان اینکه در سفر راهیان نور سال ۹۲ و ۹۳ تعداد ۴ میلیون و ۱۶ هزار نفر به سرزمین‌ها  عملیات های دفاع مقدس سفر کردند، گفت: از ۳۴ کشور خارجی  زائر راهیان نور و ۱۵۰ نفر هم در راهیان نور خلیج فارس شرکت کردند.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور ساماندهی گلزار شهدا در کنار حرکت فرهنگی راهیان نور را یکی از دیگر برنامه‌های مؤثر در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواند و عنوان کرد: در بحث ساماندهی گلزار شهدا، یک نگاه مهندسی و عمرانی روی آن نیست؛ بلکه یک نگاه فرهنگی و ترویجی در آن داریم و علت بازسازی گلزار شهدای استان‌ها را در جهت نمادی از اسطوره‌های شهامت و پیروزی و به عنوان امام‌زادگان عشق در یک نگاه فرهنگی می‌دانیم.

سردار انصاری با بیان اینکه ما به دنبال این حرکت فرهنگی بر این موضوع واقف هستیم که دانش‌آموزان و دانشجویان ما در کنار گلزار شهدا با مطالعه کتاب‌های فرهنگی، از شناسنامه شهدا که در کنار قبور شهدا قرار داده درس ایثار بیاموزند.

وی اذعان کرد:  متأسفانه از مجموع وصیت‌نامه‌های شهدا  فقط ۶۰ هزار وصیت بیشتر در دست نیست و باید وصیت‌نامه را در اختیار نسل جوان امروز و نسل آینده قرار داده ضمن اینکه در تلاش هستیم وصیت‌نامه‌ها را موضوعی کار کنیم که هم‌اکنون بر مساله حجاب در وصیت‌نامه‌ها کارهای خوبی صورت گرفته است.

سردار انصاری  با اشاره به بازدید خود از گلزار شهدای گچساران، متذکر شد: این شهرستان به علت موقعیت جغرافیایی و آب و هوای گرم، ساخت گلزار شهدای این شهرستان نگاه مهندسی به ساخت این گلزار نشده و نبود سایبان و سقف و وجود ستون‌های بسیاری که در این ساختمان به کار رفته چندان خوشایند نیست و باید در زمینه این موضوع پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۹/خ۴۰

منبع : فارس نیوز