استاد حوزه علمیه قم گفت: حرام بودن ربا، از قوانین خوب اسلام برای اشاعه فرهنگ قرض‌الحسنه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، صبح امروز به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کهگیلویه اولین دوره آموزشی کسب روزی حلال در اتاق اصناف این شهرستان برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور اصناف خیاطان، پیرایش‌گران، عکاسان و طلافروشان برگزار شد، حجت‌الاسلام محمود اکبری با اشاره به لقمه حلال به‌عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل سعادت و شقاوت انسان، اظهار کرد: امام حسین (ع) در راه مدینه تا کربلا با افرادی ملاقات داشت و آن‌ها را نصیحت می‌کرد ولی گوش نمی‌دادند وقتی از امام پرسیدند چرا گوش نمی‌دهند امام فرمود: این‌ها شکم‌هایشان از حرام پر شده است و نمی‌توانند پند‌های من‌ را قبول کنند.

نویسنده کتاب کاسب بهشتی، حدیث امام علی (ع) در خصوص کسب روزی حلال را یاد‌آور شد و افزود: حضرت علی (ع) خطاب به بازاریان فرمود: «اى تجار و کسبه! اول احکام معاملات و تجارت را یاد بگیرید، آن‌گاه به کار تجارت بپردازید»، و این نشان از اهمیت احکام معاملات و کسب روزی حلال در اسلام است.

وی حرام بودن ربا را یکی از قوانین خوب اسلام برای اشاعه فرهنگ قرض‌الحسنه دانست و افزود: آیات متعددی در قرآن آمده که خداوند قرض دهنده را چندین برابر رزق بیشتر می‌دهد و ربا دهنده را در دوزخ عذاب خواهد داد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/ط۲۰

منبع : فارس نیوز