قائم مقام ثبت‌احوال در امور استان‌ها از ثبت ۷ میلیون نام فاطمه و زهرا در بانک اطلاعات جمعیتی خبر داد و گفت: بر اساس آمار ثبتی و به نسبت ۹ ماهه سال گذشته ازدواج کاهش و طلاق افزایش یافته است.

  عصر امروز در جمع خبرنگاران به فراوانی نام در بانک اطلاعات جمعیتی کشور اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر فاطمه، زهرا و نازنین زهرا بیشترین فراونی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی انصاری، بیشترین فراوانی نام پسر در کشور را امیرحسین، امیر علی و ابوالفضل عنوان کرد.

قائم مقام سازمان ثبت‌احوال در امور ‌ها با تأکید بر اینکه در حال حاضر قریب به هفت میلیون ، زهرا و القاب دیگر در بانک اطلاعات جمعیتی به ثبت رسیده است، متذکر شد: چهار میلیون و دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر زهرا نیز به ثبت رسیده است.

وی در ادامه نام خانوادگی‌ها به ترتیب فراوانی محمدی را با ۷۵۰ هزار، حسینی با ۵۰۰ هزار و احمدی با ۴۷۰ بیان کرد.

این مسئول اشاره‌ای به وقایع چهارگانه در ۹ ماهه سال گذشته داشت و گفت: با توجه به اینکه ازدواج در ۹ ماهه سال گذشته نسبت به مدت مشابه ۸٫۹ درصد کاهش داشته این در حالی است که طلاق نسبت به مشابه سال ما قبل آن ۳٫۹ درصد افزایش داشته است.

وی، واقعه ولادت در ۹ ماه سال گذشته را با افزایش ۳٫۵ درصدی عنوان کرد و گفت: میزان آمار فوتی نسبت به مدت مشابه ۳٫۲ درصد افزایش داشته است.

قائم مقام سازمان ثبت‌احوال در امور استان‌ها میانگین سن ازدواج در بین مردان را ۲۸ و زنان را ۲۳ تا ۲۵ عنوان کرد و گفت: به طور متوسط و بر اساس آمار ثبتی در هر ساعت قریب به ۱۶ واقعه طلاق در کشور به ثبت می‌رسد که آمار بسیار نگران‌ کننده‌ای است.

انصاری با اشاره به اینکه افزایش آمار طلاق در کشور بسیار نگران کننده است و باید فکری اساسی و راهبردی برای آن شود، گفت: به منظور رسیدگی و مشخص شدن این مهم باید کار تحقیقاتی صورت گیرد تا علل آن به صورت علمی و پژوهشی مورد بررسی قرار گیرد.

قائم مقام سازمان ثبت‌احوال در امور استان‌ها در بخشی دیگر از سخنان خود به آمار جمعیتی کشور و اشاره کرد و گفت: جمعیت کنونی کشور ۷۷٫۵ میلیون نفر بوده که با ۶۷۷ هزار نفر ۸۹ صدم درصد جمعیت کشور را شامل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۲۵ میلیون سند الکترونیکی در سطح کشور آرشیو شده است، گفت: صدور شناسنامه مکانیزه با هلوگرام از برنامه‌های اصلی و راهبرد سازمان بوده که در حال اجرا است.

انصاری با اشاره به وجود برنامه‌های مختلف عملی و راهبردی در سازمان ثبت ‌احوال اذعان کرد: اگر این سازمان بتواند طرح کارت هوشمند ملی را اجرا کند جزء محدود کشورهایی خواهیم بود که بر ظرفیت داخلی تکیه کردیم.

قائم مقام در امور استان‌ها، مکانیزه کردن اسناد هویتی را نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم دانست و گفت: این زیر ساخت‌ها از جمله فیبر نوری در برخی از شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد فراهم نشده است.

 

منبع : فارس نیوز