مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: افزون بر ۱۲۲ هزار تن محصولات کشاورزی از جمله غلات، حبوبات، پیاز، سبزیجات و صیفی‌جات در گچساران تولید می‌شود.

عطاءالله مهدی‌پور امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اظهار داشت: یکی از شهرستان‌های مستعد در خصوص کشاورزی به ویژه در زمینه کشت و برداشت انواع صیفی‌جات و غلات است.

وی افزود: در حال حاضر افزون بر ۱۰ محصول مختلف در زمینه غلات و صیفی‌جات در ۲۰ هزار ۳۸۲ هکتار از اراضی کشاورزی گچساران تولید می‌شود.

مهدی‌پور تصریح کرد: افزون بر ۱۸ هزار و ۵۷۰ هکتار از ارضی کشاورزی گچساران زیر کشت محصولات غله از جمله گندم و جو رفته است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران ادامه داد: در این راستا افزون بر ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی به کشت گندم آبی و ۱۲ هزار نیز به کشت گندم دیم اختصاص یافته است.

مهدی‌پور بیان کرد: متوسط تولید گندم آبی در هکتار افزون بر ۳٫۵ تن بوده که میزان تولید در چهار هزار و ۸۰۰ هکتار افزون بر ۱۶ هزار و ۸۰۰ تن برآورد شده است.

وی همچنین با اشاره به میزان تولید گندم دیم در گچساران گفت: متوسط تولید گندم دیم در هر هکتار ۱٫۳۰۰ تن بوده که با توجه به ۱۲ هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول افزون بر ۱۵ هزار و ۶۰۰ تن گندم دیم در گچساران تولید می‌شود.

مهدی‌پور از برداشت ۱۰ هزار تنی سبزیجات در گچساران خبر داد و گفت: در حال حاضر افزون بر ۱۰۰ تن در هر هکتار از زمین‌های زیر کشت سبزیجات برداشت می‌شود که با توجه به تولید این محصولات در ۱۰۰ هکتار تولید سبزیجات به رقمی افزون بر ۱۰ هزار تن می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به میزان تولید دیگر محصولات کشاورزی این شهرستان گفت: تولید محصولاتی از جمله کلزای آبی، حبوبات، پیاز، سیب‌زمینی و صیفی‌‌جات نیز در  یک هزار و ۷۰۰ هکتار از ارضی کشاورزی این شهرستان کشت شده که رقم ۷۷ هزار و ۳۱۴ تن تولید به این محصولات اختصاص دارد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز