مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر عشایر استان سالانه بیش از ۴۰۰ هزار متر مربع صنایع دستی از جمله گلیم، جاجیم و گبه تولید و روانه بازار می‌کنند.

مجید علی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در با اشاره به نقش موثر عشایر در تولید محصولات دامی و رونق اقتصادی کشور اظهار داشت: عشایر در زمینه تولید صنایع دستی نیز نقش بسزایی دارند.

مدیرکل امور عشایر افزود: عشایر نیز از گذشته تاکنون به عنوان تولیدکننده نقش مهمی در اقتصاد استان و کشور داشته‌اند.

علی‌پور در ادامه با بیان این‌که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات قابل توجهی به عشایر شده است، اذعان داشت: به دلیل شرایط جغرافیای استان، هنوز جای کار برای عشایر زیاد است و مسئولان دستگاه‌های مختلف باید عزم خود را برای خدمت هرچه بیشتر به عشایر جزم کنند.

وی گفت: تولیدات عشایر ما در زمینه‌های مختلف دامی و صنایع دستی زبانزد بوده که لازم است حمایت از آن‌ها برای تولید بیش از گذشته شود.

این مسئول با اشاره به لزوم خدمات‌رسانی بیشتر از جمله در زمینه بهسازی جاده‌های عشایری و آبرسانی، به سایر نیازها اشاره کرد و گفت: ساماندهی مناطق عشایری، افزایش بهره‌وری از منابع آبی و خاکی از سایر خدماتی است که باید در این خصوص تلاش و همت بیشتری برای توسعه آن‌ها از خود نشان دهیم.

علی‌پور افزود: به‌رغم مشکلات متعددی که در سال‌های اخیر برای عشایر در اثر خشکسالی به وجود آمد، هیچ خللی در عزم و اراده عشایر در زمینه تولید محصولات دامی به وجود نیامد و آنها با تلاش و همت مثال‌زدنی بر این مشکلات فائق آمدند و روز به روز بر میزان تولیدات خود می‌افزایند.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه عشایر این استان در زمینه تولید صنایع دستی بسیار فعال و موثر عمل می‌کنند، تصریح کرد: در حال حاضر عشایر استان سالانه بیش از ۴۰۰ هزار متر مربع صنایع دستی از جمله گلیم، جاجیم و گبه تولید و روانه بازار می‌کنند.

وی با بیان اهمیت و تاثیرگذاری تولیدات عشایر از تولید صنایع دستی در توسعه اقتصادی و فرهنگی جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها باید در این زمینه حمایت بیشتری از عشایر داشته باشند.

علی‌پور با اشاره به کیفیت بالای محصولات تولیدی عشایر در زمینه صنایع دستی ابراز داشت: در حال حاضر بیش از ۵۴ درصد صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد توسط عشایر تولید می‌شود.

وی یکی از اقداماتی که می‌تواند به پویایی تولید و اقتصاد در عشایر کمک کند را ایجاد تشکل‌های عشایری و بسط و گسترش آن‌ها دانست و گفت: در این دوره تمام تلاش خود را در زمینه فعال کردن و راه‌اندازی چنین تشکل‌هایی خواهیم کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۸/ط۳۰

منبع : فارس نیوز