- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد ، خبرگزاری ها
- یکشنبه 5 ژانویه 2014 - 11:01
ترویج فرهنگ کارآفرینی گامی به سوی توسعه پایدار
گچساران – ایرنا- ترویج فرهنگ کار آفرینی گامی ارزنده به سوی توسعه پایدار در تمام عرصه ها در ایران اسلامی است.
کاهش نرخ بیکاری و خلق فرصت های جدید شغلی مهمترین دغدغه دولتمردان و مسوولان نظام جمهوری اسلامی ایران است اما برنامه ریزی برای کوچک کردن دولت عملا ایجاد شغل از سوی دولت را غیر ممکن ساخته است.
در این رهگذر حمایت دولت از بخش خصوصی با پرداخت تسهیلات کم بهره بانکی به سرمایه گذاران و اشاعه فرهنگ کارآفرینی به جای توقع پشت میز نشینی از سوی کارجویان دو راهکاری است که از سوی بسیاری از کارشناسان اقتصادی برای حل معضل بیکاری مطرح شده است.
اما براستی این فرهنگی سازی و آن حمایت از بخش خصوصی باید از کجا شروع شود و چه کسانی باید نخستین گام ها را برای تحقق توسعه پایدار بردارند.
به نظر می رسد رسانه های ارتباط جمعی و مراکز علمی و دانشگاهی در خط مقدم نهادینه کردن بهره مندی از خلاقیت نیروی های نخبه و پتانسیل های هر منطقه قرار دارند.
معاون برنامه ریزی و توسعه اشتغال استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: نرخ بیکاری در این استان ۱۲/۳ دهم است که تقریبا به شاخص های کشوری نزدیک است.
علی حسن نوروزی با اشاره به اختصاص ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای رونق اشتغال و تولید در این استان افزود: در سال گذشته بخش عمده ای از این تسهیلات به دلیل نبود متقاضی بدون استفاده باقی ماند.
نایب رییس کمسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت مجلس و دولت از بخش برای رونق بخش خصوصی مهترین زیرساخت های توسعه پایدار و حل مشکل بیکاری جوانان است.
غلامرضا تاجگردون از برنامه مدون دولت یازدهم و مجلس شورای اسلامی برای بهره مندی از ظرفیت های بین المللی در قالب استفاده ازآموزش مهارت های کشورهای مختلف و جذب سرمایه های خارجی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار خبر داد.
وی تصریح کرد: توسعه پایدار مستلزم استفاده حداکثری از نیروی های فعال کشور است.
منبع : خبرگزاری ایرانا