مدیرکل فناوری اطلاعات،ارتباطات و امنیت استانداری گفت: هدف از تأسیس سازمان صنفی رایانه ای، ارتقاء جایگاه فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان است.


مدیرکل فناوری اطلاعات،ارتباطات و امنیت استانداری گفت: هدف از تأسیس سازمان صنفی رایانه ای، ارتقاء جایگاه فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان است.

محمد شجاعی با بیان این مطلب ، تأسیس سازمان نظام صنفی رایانه ای را در راستای دفاع از حقوق و حیثیت بخش خصوصی فعال در حوزه فناوری لازم دانست و گفت: این سازمان در واقع نقش مشاور برای بخش دولتی را ایفا می کند .

وی افزود: بخش خصوصی می بایست در کنار بخش دولتی در پیشبرد و اجرایی نمودن پروژه های فناوری اطلاعات فعالیت کند.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر بخش دولتی فعال درحوزه فناوری اطلاعات شرکت ها، فروشگاه ها و اشخاص حقیقی در این حوزه فعالیت می کنند، اظهار داشت: تاکنون به صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و فعالان و ذینفعان این حوزه در استان توجه خاصی نشده و فعالیت این صنف جدی گرفته نشده است.

وی افزود: ذینفعان و فعالان در بخش خصوصی حوزه فناوری برای سهیم شدن در سیاست گذاری های کلان فناوری اطلاعات و ارتباطات، دفاع از حقوق و حیثیت حرفه ای خود به یک سازمان منسجم و قانونمند نیاز دارند.

روند تأسیس سازمان نظام صنفی رایانه ای در استان

شجاعی با بیان اینکه تأسیس سازمان صنفی رایانه ای استان از دی ماه سال ۹۲ به صورت جدی در حال پیگیری است، اظهار داشت:در این مسیر مقدماتی نظیر احراز اسامی شرکت ها و فروشگاه های موجود در استان ، ارسال اسامی شرکت ها و فروشگاه های فعال این حوزه به شورای عالی انفورماتیک کشور و اخذ مجوز تأسیس سازمان در استان انجام گردید.

وی درج آگهی در دو روزنامه کثیرالانتشار و سایت اطلاع رسانی شورای عالی انفورماتیک کشور مبنی بر تشکیل مجموع عمومی مؤسس در استان،معرفی نماینده استانداری جهت برگزاری مجمع عمومی، ثبت نام از شرکت ها و فروشگاه های داوطلب حضور در مجمع را بخشی دیگر از اقدامات آتی دفتر فناوری اطلاعات در راستای تأسیس سازمان نظام صنفی رایانه ای دانست.

مهندس شجاعی تعداد تقریبی فروشگاه ها و شرکت های فعال در بخش خصوصی حوزه فناوری در استان را بیش از ۶۰۰ مورد عنوان کرد و گفت:با تأسیس سازمان نظام صنفی رایانه ای فعالان این حوزه منسجم می شوند.

وی گفت:تنظیم مناسبات بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات با دولت، حمایت از فعالان این حوزه، سازماندهی امور مربوط به فناوری اطلاعات در استان بخشی از این وظایف این سازمان در استان است.

مشاور، دیده بان و سیاست گذار حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات

شجاعی، روابط میان بخش دولتی در حوزه فناوری اطلاعات و سازمان نظام صنفی رایانه ای را متقابل دانست و گفت:دفاع از حق و حقوق اعضای صنف، مشارکت در تصمیم سازی حوزه فناوری  اطلاعات و ارتباطات و اشاعه آن به سطوح اجرایی، اجرای نقش مشاور، دیده بان و سیاست گذار در برنامه ریزی حوزه فناوری اطلاعات و عضو گیری با ساختاری سازمانی و قانونمند بخشی از تعهدات نظام صنفی رایانه ای نسبت به بخش دولتی است.

شجاعی، در ادامه اجرای قوانین موجود در حوزه فناوری اطلاعات و اسناد بالا دستی موجود به ویژه در خصوص پدیدآورندگان نرم افزارهای رایانه ای و نظارت مستمر بر روند اجرای امور، تعریف پروژه های کلان در بخش دولتی و توجه به توانمندسازی فعالان حوزه استانی در بخش فناوری اطلاعات را برخی از تعهدات دولت در برابر سازمان عنوان کرد.

وی همچنین بر ضرورت وجود سازمان نظام مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات علاوه بر سازمان نظام صنفی رایانه ای تأکید کرد و گفت:خلاء نبود این سازمان درکل کشور از سوی سیاست گذاران حوزه فناوری اطلاعات احساس شده است و در راستای تأسیس آن برنامه ریزی هایی در حال انجام است .

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، در ادامه افزود: حتی احتمال دارد که بخش مشاوران سازمان نظام صنفی با ارتقاء جایگاهی ذیل همین سازمان نقش نظام مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات را در سطح کشور ایفا کند.

گفت و گو از: فاطمه محمدیان

 


منبع : سایت استانداری