معاون توسعه و پشتیبانی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: بقعه متبرکه بی‌بی حکیمه (س) دختر بلافصل امام موسی کاظم (ع) دارای ۲۰۰ خادم افتخاری است.

امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اظهار کرد: ائمه معصوم(ع) و امامزادگان چراغ‌های روشنگر مسیر هدایت و تعالی انسان‌ها هستند که این افتخار بزرگ نصیب کشور ما شده است.

وی افزود: با هجرت امام رضا(ع) و خاندان ایشان به ایران، (س) دختر بلافصل امام موسی کاظم(ع) و خواهر امام هشتم به منطقه‌ای از گچساران آمدند و سبب افتخاری بزرگ برای مردم این شهر شدند.

عبداللهی‌اصل پیروی از سیره و شیوه زندگانی ائمه(ع) و امامزادگان را سبب تعالی انسانی و الهی دانست و تصریح کرد: کنگره ملی بی‌بی حکیمه(س) یکی از راهکارهای شناخت هر چه بهتر و ابعاد مختلف شخصیتی این امامزاده به شمار می‌رود همچنین این کنگره نشان از جایگاه و ارادت مردم نسبت دختر بلافصل امام موسی کاظم(ع) در گچساران است.

این مسئول در با بیان اینکه بی‌بی حکیمه(س) ۲۰۰ خادم افتخاری دارد، گفت: تاکنون ۲۰۰ نفر برای خادمی بی‌بی حکیمه(س) تشکیل پرونده داده‌اند.

عبداللهی‌اصل با اشاره به وظایف خادمان امامزادگان تأکید کرد: وظیفه خادمان افتخاری انجام کارهای فرهنگی، عمرانی، نظافتی و بهداشتی حرم مطهر بوده و این امور ساعت و زمان مشخصی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: خادمان بی‌بی حکیمه(س) می‌توانند در طول سال، هر روز و هر ساعتی که علاقمند هستند، نسبت به وظایف تعریف شده خود به صورت داوطلبانه اقدام کنند.

معاون توسعه و پشتیبانی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: هیچ‌گونه حقوق و مزایایی به خادمان حرم تعلق نمی‌گیرد و زیرا آنها به صورت افتخاری کار می‌کنند.

این مسئول یادآور شد: هیچ‌گونه محدودیت جنسی و سنی برای افراد علاقمند به خادمی بی‌بی حکیمه(س) وجود ندارد.

عبداللهی‌اصل عنوان کرد: بیشتر جمعیت خادمان بی‌بی حکیمه(س) و دیگر امامزادگان در کهگیلویه و بویراحمد را بانوان تشکیل می‌دهند.