- اخبار ، اخبار سایت
- پنجشنبه 10 آگوست 2017 - 08:08
به ازای هر سه نفر یک سرطانی داریم/میوه خواری مهم تر از گوشت خواری است
یاسوج ۲۴// مدیر انجمن تغذیه طبیعی ایران در همایش شفایافتگان بیماری های صعب العلاج با اصلاح تغذیه و سبک زندگی گفت: خوردن برای ما تبدیل به یک عادت شده و ما نباید برخی اشتباهات رایج گذشته را تکرار کنیم و باید با تغذیه ی سالم و خام گیاه خواری تعادل را وارد زندگی خود کنیم.
یاسوج ۲۴: مدیر انجمن تغذیه طبیعی ایران در همایش شفایافتگان بیماری های صعب العلاج با اصلاح تغذیه و سبک زندگی گفت: خوردن برای ما تبدیل به یک عادت شده و ما نباید برخی اشتباهات رایج گذشته را تکرار کنیم و باید با تغذیه ی سالم و خام گیاه خواری تعادل را وارد زندگی خود کنیم.
وی افزود: تمامی موادی که در طبیعت رشد می کنند به علت دریافت نور خورشید قابل خوردن اند و باید تذکر داد که تمامی نباتات نگهداری شده ی موجود در بازار سرطان زا هستند و باید از آنها که به علت گرمازدگی و مواد افزاینده خاصیت خود را از دست دادند دوری کرد.
سرکار خانم حسینی با اشاره به گوشت خام پر از پروتئین است اذعان کرد: ۲۷ تفاوت بین گیاه خوار و گوشت خوار وجود دارد و چون گوشت ها را ما نمی توانیم به طور خام بخوریم و ناچار به پخت آن هستیم، خاصیت درونیشان از دست رفته و تبدیل به بلای درونی می شوند.
وی اضافه کرد: به ترتیب گوشت ماهی، مرغ و حیوانی به علت اینکه اگر آنها را در فضای باز بگذاریم و به زودی خاصیت خود را از دست می دهند و این نشان دهنده ی آن خواهد بود که اینها سالم نیستند باید پرهیز کرد و به خام خواری یا خام گیاه خواری روی آورد.
مدیر انجمن تغذیه طبیعی ایران ضمن اشاره به این نکته که لبنیات خون را اسیدی می کنند عنوان کرد: تعداد دیابتی ها در دنیا از ۲۵۰ میلیون نفر به ۴۰۰ میلیون نفر ارتقاء یافته و قبلا به ازای هر ۲۰ نفر یک سرطانی داشتیم اما هم اینک به ازای هر ۳ نفر یک سرطانی داریم و این ناشی از تغذیه های ناسالم ماست.
وی در اشاره به اینکه قرآن بهترین و پر رمز و رازترین کتاب برای ماست عنوان کرد: در قرآن ۳۵۷ آیه مربوط به میوه جات و فقط دو مورد در مورد گوشت آمده که نشان دهنده ی اهمیت بالای تغذیه ی سالم با استفاده از میوه خواری است.
حسینی در پایان گفت: در کنار همه ی مباحث تغذیه، باید پنج صفت غیبت، تهمت، دروغ، حسادت و کینه را حذف و صفات مقابل آنها را جایگزین کرد تا همیشه سالم بمانیم.