خش های جدیدی به بیمارستان های استان اضافه شد و بخش های دیگری از جمله آنژیوگرافی و جراحی قلب نیز به زودی افزوده می شود.

سید حسام الدین نبوی زادهسایت مردم استان (ک و ب): سید حسام الدین شب گذشته در نشست خبری با رسانه های استانT به تلاش کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برای ارتقای این دانشگاه نسبت به دانشگاه های کشور اشاره کرد و بیان داشت: تمام تلاش کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه بر این بود که همگام با پیشرفت های دیگر دانشگاه های کشور پیش برویم و نسبت به ارزیابی صورت گرفته از وضعیت دانشگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با شتاب بیشتری این مسیر را طی کرد.

وی افزود: شتاب بیشتر دانشگاه در طی مسیر پیشرفت به خاطر جوان تر بودن آن نسبت به سایر دانشگاه ها و به تبع آن عقب تر بودن علوم پزشکی یاسوج است.

یاسوج به پیشرفت های این دانشگاه طی سال های اخیر اشاره کرد و گفت: علوم پزشکی یاسوج از دانشگاهی در حد کارشناسی و پزشکی عمومی به جایگاهی رسید که پزشک متخصص و کارشناسی ارشد در رشته های مختلف تربیت می کند و این نشان دهنده این است که راه پیشرفت دانشگاه باز شد و آینده درخشانی در انتظار آن است.

نبوی زاده تصریح کرد: در چند سال قبل مدرسان دانشگاه در سطح استادیار و مربی بودند؛ اما اکنون تعداد اساتید و استادیاران ما به مقدار قابل توجهی رسیدند.

وی به تلاش دانشگاه علوم پزشکی در سال های اخیر در عرصه های مختلف اشاره کرد و گفت: همه مراکز ۱۰ تخت خوابی استان راه اندازی شد و بخش های جدیدی به بیمارستان های استان اضافه شد و بخش های دیگری از جمله و نیز به زودی افزوده می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: هیچ یک از پروژه های دانشگاه علی رغم فشارهای اقتصادی متوقف نشده و به کار خود ادامه می دهند.

نبوی زاده به فعالیت دانشگاه اشاره کرد و گفت: احداث دانشکده های جدید از جمله دانشکده دندان پزشکی که امسال دومین دوره دانشجویی خود را جذب می کند، راه اندازی دانشکده ها و رشته های جدید و افزایش تعداد دانشجویان از جمله فعالیت های آموزشی این دانشگاه برای ارتقای سطح علمی است.

وی افزود: هدف دانشگاه این است که شکوفایی و گسترش خدمات بهداشتی و درمانی به حد ایده آل برسد که اگر همه پروژه های در دست اجرا به بهره برداری برسند، به این وضعیت نزدیک می شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ارتقای سطح سلامت استان را در گرو هماهنگی بین کیفیت با افزایش کمیت دانشجو و تعداد مراکز بهداشتی دانست.

نبوی زاده به بهبود سبک زندگی به عنوان نیاز اصلی جامعه اشاره کرد و گفت: اگر سبک زندگی سالم و متناسب با فرهنگ ما باشد، بسیاری از نیازهای روز افزون بهداشتی و درمانی برطرف می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای بهبود سبک زندگی رسانه ها نقش موثری دارند و برای این کار، کارگروهی بین دانشگاه و رسانه ها ایجاد شود.