مدیرعامل بانک سپه ورود به طرح‌های استراتژیک و مهم کشاورزی و صنایع تبدیلی آن از محل صندوق توسعه ملی را از جمله دیگر اقدامات ابن بانک برای حضوری اثرگذار در عرصه کلان اقتصادی عنوان کرد و افزود: موارد یاد شده تنها گوشه‌ای از تلاش‌های این بانک کهن در راستای اهداف کلان و استراتژیک اقتصادی کشور است. این حضور بدون شک در روح و جان و دل و ذهن همه مردم عزیز کشورمان خصوصا فعالان اقتصادی حک شده است.

:  مدیرعامل با صدور پیامی آغاز نودمین سال فعالیت را تبریک گفت و حضور این بانک را نشان‌دهنده عزم و اراده ملی ایرانیان برای حضوری مقتدر در عرصه اقتصادی عنوان کرد.
به گزارش “عصردنا “ به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه در پیام “ سید‌کامل تقوی‌نژاد ”  آمده است: آغاز نودمین سال فعالیت نخستین بانک ایرانی بر همه هم وطنان و همکاران ارجمند و فرهیخته مبارک باد.
اینک که در آستانه شروع دهه ای دیگر از فعالیت بانک سپه در عرصه اقتصادی قرار داریم جا دارد، تا یادی کنیم از مجاهدت‌ها، ایثارگری‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه همکارانم، همکارانی که از اولین روزهای شروع فعالیت این بانک کهن تمام تلاش و عزم خود رابرای اعتلای هر چه بیشتر اولین بانک ایرانی، بانکی که با سرمایه‌های اندک ولی با برکت هموطنان گرامی پای در عرصه اقتصادی گذاشت به کار گرفت.
بدون شک اگر نبود این تلاش و فداکاری امروز اقتصاد کشور جای خالی بانک سپه را بیش از پیش احساس می کرد.
در بخش دیگری از پیام خود آورده است: خاضعانه و صمیمانه از این تلاش تشکر می کنم.
زمانی که بازار پولی و اقتصاد کشور صحنه تاخت و تاز بیگانگان بود، اقتصاد کشور شاهد تولد بانکی بود که با توان و سرمایه های ریز و درشت هموطنان گرامی پا به عرصه اقتصادی گذاشت تا به آنان بفهماند مردم این مرز و بوم اگر اراده کنند، بدون وجود آنان هم می تواند حضوری اثرگذار در عرصه داخلی و بین المللی داشته باشد.
مدیر عامل بانک سپه در بخش دیگری از پیام خود با اشاره به نتایج حضور اثرگذار بانک سپه در عرصه کلان اقتصادی آورده است: این حضور پر برکت طی سالیان متمادی آثار برکات فراوانی برای اقتصاد این کشور به همراه داشت که از جمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
– مشارکت حقوقی و مدنی در ایجاد ۲۹ واحد تولید سیمان به ظرفیت ۳۶ میلیون تن در سال معادل ۵۰ درصد تولید کشور.
– مشارکت حقوقی و مدنی در ایجاد ۲ واحد بزرگ تولید کننده سنگ آهن به ظرفیت ۱۱ و ۸٫۵ میلیون تن و در مجموع کمک به ایجاد بالغ بر ۶۰ درصد ظرفیت تولید سنگ آهن کشور.
– مشارکت حقوقی و مدنی در ایجاد بیش از ۱۵ واحد تولید گندله، آهن اسفنجی، شمش و مقاطع فولادی به ظرفیت ۸ میلیون تن.
– سرمایه‌گذاری در طرح‌های صنعتی، کشاورزی و معدنی همچون صنایع هلیکوپتر‌سازی و مترو.
– عاملیت خرید تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی همچون گندم، برنج و چای طی ۴ سال متوالی و اجرای آن به بهترین شکل و کسب رضایت کامل کشاورزان زحمت کش.
– صنایع پتروشیمی، نفت، گاز و صنایع نیروگاهی
– کمک به نوسازی بافت‌های فرسوده کشور و کسب رتبه اول در این خصوص بین شبکه بانکی.
مدیرعامل بانک سپه ورود به طرح‌های استراتژیک و مهم کشاورزی و صنایع تبدیلی آن از محل صندوق توسعه ملی را از جمله دیگر اقدامات ابن بانک برای حضوری اثرگذار در عرصه کلان اقتصادی عنوان کرد و افزود: موارد یاد شده تنها گوشه‌ای از تلاش‌های این بانک کهن در راستای اهداف کلان و استراتژیک اقتصادی کشور است. این حضور بدون شک در روح و جان و دل و ذهن همه مردم عزیز کشورمان خصوصا فعالان اقتصادی حک شده است.
در بخش دیگری از پیام تقوی نژاد آمده است: ایمان دارم با وجود همکاران تلاشگر و فرهیخته خود در بانک سپه این نقش آفرینی بیشتر و اثرگذارتر از گذشته خواهد شد و اقتصاد کشور بیش از گذشته این حضور پر برکت و اثرگذار را در بخش های مختلف حس خواهد کرد. تلاش‌های ماههای اخیر نیز به خوبی بیانگر این مطلب است.
تقوی نژاد در ادامه با مخاطب قرار دادن همکاران خود در بانک سپه آورده است: اینجانب و همکاران شما در هیأت مدیره بانک نیز تمام تلاش و همت خود را برای فراهم کردن زمینه‌های لازم جهت داشتن بانکی مقتدر تر از گذشته بکار گرفته‌اند.
تلاش بی‌وقفه و همه جانبه برای افزایش سرمایه بانک از طریق رایزنی های فراوان با مسئولان مربوطه و به نتیجه رسیدن این تلاش‌ها، دیدار با مقامات عالی رتبه کشوری در قوای سه‌گانه بمنظور هموارتر کردن حضور مقتدرانه بانک در عرصه کلان اقتصادی، تشکیل کمیته ویژه رفع تحریمهای بانک، تلاش برای ارتقای وضعیت معیشتی همکاران، توجه ویژه به فرهنگ مشتری مداری، توجه ویژه به بانکداری متمرکز و برنامه‌ریزی برای بهترین شدن در این خصوص، تبدیل کردن بازاریابی به یک جریان عمومی در بانک، افزایش میزان اعتبار‌دهی و ارائه تسهیلات بیشتر به مردم، گسترش قابل توجه ارتباط بانک با صندوق توسعه ملی و ارائه بیش از ۵٫۵ میلیارد دلار تسهیلات از این محل برای پرداخت به بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، معدن و بویژه کشاورزی، تشکیل کمیته ویژه اقتصاد مقاومتی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در این خصوص، همه و همه در همین راستا و بمنظور فراهم کردن شرایط برای حضور موثر تر و اثرگذارتر بانک و نیل به جایگاه واقعی خود در بازار پولی و صحنه کلان اقتصادی صورت گرفته است.
وی در پایان پیام خود آورده است: به شما همکاران گرامی و فرهیخته تبریک می گویم که علی رغم شرایط سخت سالهای اخیر ناشی از رفتارهای دور از قانون استکبار جهانی خوش درخشیدید و همچون گذشته با تلاش مضاعف و کوشش طاقت فرسا به جهانیان ثابت کردید هیچ چیز نمی تواند مانع عزم و اراده پولادین شما باشد.
شک ندارم در آستانه نودمین سال تلاش بانک که توسط مقام معظم رهبری به سال اقتصاد و فرهنگ مزین شده، با عزم و اراده جهادی خود برگ زرین دیگری بر تاریخ پر افتخار بانک سپه خواهید افزود. به مردم ایران عزیز تبریک می‌گویم.
به مردمی که طی این سالها همواره کنار ما بودند و با همراهی خود باعث شدند این نهال نو پا طی سالیان متمادی با تجربه ای گرانبها به درختی تنومند و استوار در عرصه اقتصادی تبدیل شود.
درختی که با سرمایه های متبرک تک تک هموطنان عزیز ایجاد شد و متعلق به آنان است. در واقع باید تأسیس و تولد بانک سپه را تبلور اراده ملی و خواست و عزم مردم کشور عزیزمان دانست و گرامی داشت.

منبع : عصردنا