رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشاهده می‌کنیم که در دولت تدبیر و امید بیشتر انتصابات از یک جریان سیاسی خاص است.

 به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، رضا پارسیان‌نژاد ظهر امروز در دیدار تنی چند از فرزندان شهید استان کهگیلویه و بویراحمد که در مناصب مدیرتی قرار دارند با آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان اظهار کرد: تشکلی به نام پدران آسمانی در کشور و این استان با حضور فرزندان شهید تشکیل شد که جلساتی را در مناسبت‌های خاص برگزار کرده‌ایم.

رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه ابراز داشت: فرزندان شاهد با ادامه تحصیل سعی بر این داشته‌اند که منش و روش پدران شهید خود را پیشه کنند و در مدیریت‌ها نیز تا جایی که توانسته‌اند اهداف شهدا را عملیاتی کرده‌اند.

پارسیان‌نژاد تصریح کرد: این قشر در محیط‌های اداری و در مدیرت‌ها همواره منشأ خیر و برکت بوده‌اند هر چند معتقدیم از ظرفیت بالای آن‌ها در استان به خوبی استفاده نشده است.

رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد با ارائه آماری از تعداد فرزندان شهید استان و میزان تحصیلات آن‌ها اظهار کرد: اکنون در سطح کهگیلویه و بویراحمد تعداد هزار و ۳۷۲ فرزند شهید وجود دارد که ۳۵ درصد آن‌ها تحصیلات کارشناسی ارشد به بالا دارند.

این مسئول افزود: متأسفانه حساسیت‌های سیاسی در استان به اندازه‌ای زیاد است که کمتر از این استعدادهای خوب و ناب استفاده شده است.

پارسیان‌نژاد در همین خصوص تصریح کرد: گاه می‌بینیم که مصالح عمومی استان در این بین قربانی سیاسی‌کاری می‌شود و نخبگان در این بین فرصتی برای عرض اندام ندارند چرا که جولان سیاسی‌کاری فرصت‌ بروز و ظهور ایده‌ها و خلاقیت‌ها را از همه گرفته‌ است.

رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر انتصابات دولت کنونی را از یک جریان خاص دانست و گفت: این دولت با شعار اعتدال و تدبیر و امید شکل گرفت که پایبندی به شعارها و وعده‌ها در عمل لازم است.

وی تک صدایی را محکوم به شکست دانست و گفت: موفقیت آن‌گاه حاصل می‌شود که همه صداها را بشنویم.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ل۳۰

منبع : خبرگزاری فارس