- اخبار ، اخبار سایت ، اقتصاد ، پرونده های خبری ، فرهنگ سازی برای اقتصاد مقاومتی
- چهارشنبه 16 آگوست 2017 - 12:08
«اقتصاد مقاومتی» یک معلول هم استانی با تولید عسل+تصاویر
یاسوج ۲۴: اقتصاد مقاومتی عرصه مهمی از فعالیت های اقتصادی است که در آن با تکیه بر توان بومی و استفاده بهینه از امکانات موجود بتوانیم به رونق کسب و کار بپردازیم ، پرورش زنبور عسل در استان کهگیلویه و بویراحمد از عرصه هایی است که افراد آموزش دیده و ماهر می توانند در آن با […]
یاسوج ۲۴: اقتصاد مقاومتی عرصه مهمی از فعالیت های اقتصادی است که در آن با تکیه بر توان بومی و استفاده بهینه از امکانات موجود بتوانیم به رونق کسب و کار بپردازیم ، پرورش زنبور عسل در استان کهگیلویه و بویراحمد از عرصه هایی است که افراد آموزش دیده و ماهر می توانند در آن با سرمایه کم کار تولیدی زود بازده راه اندازی کنند.
حمید تقی زاده، زنبوردار بهمئی است که توانست با طی مراحل اصولی در سال اول راه اندازی کسب و کار زود بازده خود، در کنار خانواده از درآمد خود رضای باشد.
این زنبوردار بهمئی راز موفقیت درکارش را شرکت در فعالیت های ترویجی و کارگاه های آموزشی بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی و ارتباط مستقیم با کارشناسان مربوطه دانست.
وی می گوید: با وجود مشکلاتی که قبلا در تصادف برای من از لحاظ جسمی به وجود آمده بود و از ناحیه پا معلول هستم، توانایی انجام کارهای سنگین را ندارم و با توجه به اینکه سرپرست خانواده خودم و خانواده پدری نیز می باشم، برای تامین امرار معاش روزانه خانواده باید سراغ فعالیتی می رفتم تا بتوانم امرار معاش کنم.
این زنبور دار موفق بهمئی در ادامه گفت: از طریق تبلیغات بسیج سازندگی در سطح فضای مجازی و مراجعه حضوری به بسیج سازندگی و ثبت نام در کارگاه های آموزشی ، بعد از دریافت گواهی نامه پرورش زنبور عسل، مبلغ ۱۶میلیون تومان تسهیلات در قالب اقتصاد مقاومتی دریافت کردم.
وی افزود: بخشی از تسهیلات را به خرید ۱۶کلنی زنبور اختصاص دادم که تاکنون نزدیک به ۱۶۰کیلو عسل طبیعی برداشت کردم، با توجه به کیفیت بالای عسل تولیدی، همه تولیدات بنده در بازار داخلی شهرستان به فروش رسید ؛البته بسیج سازندگی هم در این رابطه نسبت به عرضه محصولات در نمایشگاه های اقتصاد مقاومتی اطلاع رسانی کرد.
تقی زاده گفت: با توجه به اینکه تجربه پرورش زنبور در مناطق کوهستانی در خانواده ما وجود داشت، کلنی ها را به مناطق سردسیری بردم که این کار باعث افزایش کیفیت و میزان تولید عسل بنده شد.
وی خاطرنشان کرد: عرصه زنبور داری این مزیت را دارد که امکان افزایش کلنی ها با تکثیر و تقسیم خود آنها وجود دارد، با آموزشهایی که در دوره های پرورش زنبور گذرانم این کار را انجام دادم و کلنی های خود را از ۱۶ مورد به ۲۵مورد رساندم.
تقی زاده تصریح کرد: با وجود اینکه از نظر مالی در شرایط بدی بودم، الان نسبت به گذشته شرایط بهتری دارم و از نظر درآمد و تامین هزینه خانوار خود راضی هستم.
وی گفت: یک نکته که باید به متقاضیان فعالیت در عرصه زنبورداری گوشزد کنم این است که بهداشت و سلامت در زنبورداری از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت رعایت مسائل بهداشتی و کنترل مرتب کلنی ها در کنار سالم ماندن زنبورها، کیفیت تولید هم بالا می رود.
تقی زاده ادامه داد: با توجه به مراجعات مکرر بنده به بانک ها و صندوق های اعتباری شهرستان جهت دریافت وام و قطع امید از همه آنها، از همکاری صمیمانه و بی منت بسیج سازندگی شهرستان در اعطای وام به بنده، سپاسگذاری می کنم.
وی در پایان گفت: به جوانان جویای کار توصیه می کنم نسبت به علاقه مندی خود به عرصه های مختلف اقتصاد مقاومتی و طرح های زود بازده بسیج سازندگی مشاوره بگیرند و با توکل به خدا یک فعالیت اقتصادی شروع کنند.