مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ۱۲ شبکه نیکوکاری فعال در این استان گفت: تا پایان سال جاری ۳۸ مرکز نیکوکاری در سطح استان دایر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، سید غلام‌رضا متقی صبح امروز در گردهمایی مدیران حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، اظهار کرد: کمیته امداد به عنوان یک نهاد مردمی نشأت گرفته از سیره قرآن و ائمه اطهار عزم جدی برای رفع مشکلات مردم دارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی هدف از تأسیس و ایجاد شبکه‌های نیکوکاری را تعامل بین توانمند و نیازمند با محوریت مساجد و استفاده حداکثری از طرفیت متمکنین برای کمک به نیازمندان عنوان کرد.

 وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های سال جاری کمیته امداد، گسترش مشارکت‌های مردمی و به خصوص توسعه شبکه‌های نیکوکاری است، افزود: شبکه‌های نیکوکاری ایده جدیدی است که در کمیته امداد کشور رخ می‌دهد و هدف از تأسیس این شبکه‌ها گسترش مشارکت‌های مردمی به محلات و مشارکت دادن مردم به عنوان یکی از پایه‌های جمع‌آوری، توزیع، کمک و شناسایی نیازمندان است.

متقی یکی از مهم‌ترین اهداف تأسیس شبکه‌های نیکوکاری را تعامل بین توانمند و نیازمند عنوان کرد و گفت: با ایجاد این شبکه‌ها با محوریت مساجد ظرفیت توانمندان هر محله بعد از شناسایی در اختیار نیازمندان همان محله قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: احیاء سنت‌های حسنه اسلامی احسان و نیکوکاری و ترویج فرهنگ انفاق و احسان در جامعه، توسعه مشارکت‌های محلی، واگذاری بعضی از وظایف به مردم و کاهش هزینه‌های اجرایی، مردمی شدن حمایت‌های اجتماعی، نظارت‌های مردمی و معتمدان محلی در راستای توزیع کمک‌های جمع‌آوری شده از دیگر اهداف پیش روی اجرایی شدن طرح شبکه‌های نیکوکاری است.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به ۱۲ شبکه نیکوکاری فعال در اشاره کرد و گفت: تا پایان سال جاری ۳۸ مرکز نیکوکاری در سطح دایر می‌شود.

متقی اظهار امیدواری کرد؛ با ایجاد این شبکه‌ها و مراکز نیکوکاری بتوانیم از ظرفیت خیرین و نیکوکاران برای کمک موثر به نیازمندان استفاده کرده و تعداد نیازمندان را کاهش دهیم. 

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ح۲۰

منبع : فارس نیوز