استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زنجیره تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی با بیمه آنها تکمیل می شود و به کشاورزان، تولید کنندگان انگیزه و اطمینان خاطر برای سرمایه گذاری و تولید به لحاظ کمی و کیفی می دهد.

 

استاندار گفت: زنجیره تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی با بیمه آنها تکمیل می شود و به کشاورزان، تولید کنندگان انگیزه و اطمینان خاطر برای سرمایه گذاری و تولید به لحاظ کمی و کیفی می دهد.

دکتر در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان، افزود: در کنار بیمه محصولات، ارائه روشهای پیشگیرانه از حوادث طبیعی و آفات ها بسیار ضروری است .

وی اظهار داشت: صندوق بیمه محصولات کشاورزی باید این اعتماد را برای کشاورزان، باغداران و صنعت دام، طیور و آبزی پروری ایجاد کند که تمام اقلام سرمایه گذاری شده و تولیدات آنها شرایط  بیمه را دارند وهم در صورت بروز حوادثی، جبران خسارت می شوند.

 استاندار به مسئله کارشناسی دقیق و به موقع  موارد خسارت دیده و پرداخت غرامت به متولیان بیمه گر تاکید کرد و گفت: اگر اعتماد و اطمینان کشاورزان به بیمه ضعیف نمی شد، منحنی رشد بیمه محصولات استان سیر نزولی نداشت.

وی تصریح کرد: هم نسبت به شناخت کامل ظرفیتها و استعدادهای  مناطق مختلف استان در تولید محصولات مختلف کشاورزی و شناسایی اقلام پر محصول و کم خطر و مقاوم در برابرآسیبهای طبیعی وآفت ها و ارائه آموزشهای لازم و ترویجی به سرمایه گذاران و تولید کنندگان بخش کشاورزی توجه لازم را داشته باشد.

  استاندار، به در اختیار قرار دادن به موقع نهاده های کشاورزی، انواع  سموم، کودهای شیمیایی و بذر به کشاورزان هم تاکید کرد و گفت: ترغیب و تشویق آنها برای بیمه محصولات، فراهم کردن زمینه برای سیستمی کردن مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت وبه تضمین خرید و انبار محصولات مازاد کشاورزان  بیش از پیش توجه شود.

  خادمی، پیگیری برخی از مسائل استان در مرکز از جمله سهم اعتبار بیشتر برای پرداخت غرامت، تسهیل کردن بیمه و آشنایی بیشتر کشاورزان از مزایای بیمه، ترویج فرهنگ بیمه، ارائه پیشنهادات برای هرچه بهتر روی آوری به سمت بیمه، شناسایی عوامل خسارت زا و ارائه راهکار برای پیشگیری به جهادکشاورزی ، بانک کشاورزی و متولیان بیمه تاکید کرد.

کیانی رئیس اتاق بازرگانی و کشاورزی هم گفت: یکی از مشکلات پیش روی بخش کشاورزی بالا رفتن هزینه‌های سوخت، ابزار و ادوات کشاورزی، انواع  بذر، سموم و کود شیمیایی و سایر هزینه‌های جانبی و ازسویی  واسطه گری و پایین بودن قیمت محصولات است، که موجب بی رغبتی آنها دربیمه، تولید و سیستمی کردن کشاورزی استان شده است.

رئیس صندوق بیمه کشاورزی استان هم گفت: سه میلیارد و۲۰۰ میلیون تومان درآمد صندوق بیمه درسال گذشته استان بود و۱۷ میلیارد تومان غرامت پرداخت شد.

  در این نشست، نمایندگان بخش کشاورزی استان مقرون به صرفه نبودن محصولات با توجه به هزینه های بالا، عدم پرداخت کامل خسارت وارده از سوی بیمه، به موقع بررسی نکردن برآورد خسارات، بیمه نکردن برخی از محصولات و تنه درختان، کمبود کارشناس ویژه بررسی خسارتهای وارد شده، عدم شفافیت و تسهیل فرایند بیمه و پرداخت خسارت و کاهش شدید روی آوری کشاورزان به بیمه محصولات  ازعمده مشکلات سرمایه گذاران بخش کشاورزی برشمردند.

 

 


منبع : سایت