مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمام دستگاه های اجرایی این استان باید برای رونق روزافزون صنعت گردشگری استان ایفای نقش کنند.

روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تحقق این امر مهم تنها مختص اداره کل میراث فرهنگی و از رسالت های آن نیست و هر کدام از نهادهای دولتی استان باید در حد توان در این زمینه بکوشند.

وی بیان کرد: گردشگری یک صنعت تاثیرگذار است و موجب ایجاد اشتغال، درآمدزایی و رونق اقتصادی در هر منطقه خواهد شد.

باقری اظهار کرد: ظرفیت اصلی کهگیلویه و بویراحمد در زمینه صنعت گردشگری جنبه توریسم طبیعی و طبیعت گردی آن است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار کیرد.

وی عنوان کرد: تامین زیرساخت های مورد نیاز در ۱۴ منطقه نمونه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در سفرهای استانی رییس جمهوری و اعضای هیات دولت به استان مصوب شد که مطالعات اولیه هشت مورد از آنها آغاز شده است.

باقری ابراز داشت: این هشت منطقه نمونه گردشگری شامل کاکان بویراحمد، دشتک سی سخت دنا، دیل گچساران، شلال دان باشت، طسوج چرام، آبشار کمردوغ کهگیلویه، موگرمون لنده و برم الوان بهمئی است.

وی افزود: مهمترین مشکلات موجود برای تامین تاسیسات گردشگری مورد نیاز در این هشت منطقه شامل برخی معارضات اجتماعی و واگذار نشدن زمین از سوی مسوولان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد است.

باقری گفت: بر اساس قانون زمین مورد نیاز برای تامین زیرساخت های لازم در مناطق نمونه گردشگری بین ۱۴/۵ تا ۳۰ هکتار است.

منبع :  ایرانا