یاسوج – ایرنا – استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه های متولی این استان شامل شرکت امور آب، سازمان صنعت، معدن و تجارت و ادارات کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری برای جابه جایی کارخانه های تولید شن و ماسه در محدوده پل اول بشار تا پل مختار با یکدیگر هماهنگ شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی روز پنجشنبه در نشست ساماندهی کارخانه های تولید شن و ماسه افزود: پلمپ و برخورد قانونی با صاحبان کارخانه های تولید شن و ماسه فعال در محدوده پل اول بشار تا پل مختار که علاوه بر نداشتن مجوز و پروانه بهره برداری آلاینده بوده و حریم و بستر رودخانه را نیز رعایت نکرده اند ضروری است.

وی بیان کرد: نهادهای متولی چهارگانه کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ساماندهی کارخانه های تولید شن و ماسه این استان در صورت کم کاری و یا سهل انگاری برای برخورد با این نوع واحدها باید پاسخگو باشند.

خادمی اظهار کرد: ساماندهی کارخانه های تولید شن و ماسه کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در محدود پل اول بشار تا پل مختار علاوه بر جلوگیری از تخریب حریم و بستر رودخانه ها به سود اقتصاد استان خواهد بود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: برای جابه جایی کارخانه های تولید شن و ماسه در محدوده پل اول بشار تا پل مختار باید تمام جوانب امر لحاظ شود.

پژمان نیک اقبال افزود: در این صورت علاوه بر حفظ محیط زیست هیچگونه ضرری به صنعت کهگیلویه و بویراحمد وارد نمی شود و این دو محصول نیز با کیفیت و قیمت مناسب در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: هیچ مجوزی برای فعالیت کارخانه های تولید شن و ماسه در محدوده پل اول بشار تا پل مختار صادر نمی شود و میزان انباشت آنان نیز باید تا دو ماه آینده مصرف شود.

نیک اقبال اظهارکرد: امتیازاتی شامل تغییر کاربری زمین و تبدیل آن به عرصه گردشگری و اعطای تسهیلات بانکی به کارخانه های تولید شن و ماسه فعال در محدوده پل اول بشار تا پل مختار که اقدام به جابه جایی کنند داده می شود.

وی عنوان کرد: فعالیت کارخانه های تولید شن و ماسه از پل مختار تا منطقه تلگاه شرط هایی دارد که از مهمترین آنها می توان به رعایت حریم و بستر رودخانه، توجه به مسائل زیست محییطی و داشتن معدن کوهی ثبت شده اشاره کرد.

نیک اقبال ابراز داشت: کارخانه های فعال در محدوده پل مختار تا منطقه تلگاه باید تا دو سال آینده ساماندهی و جابه جا شوند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: در حاشیه رودخانه بشار یاسوج تا محدوده پاتاوه ۱۵ کارخانه تولید شن و ماسه فعالیت می کنند که از این تعداد پنج مورد از پل اول بشار تا پل مختار فاقد مجوز هستند.

داریوش دیودیده افزود: تاکنون اقدامات متعددی از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد و سایر دستگاه های اجرایی متولی برای پلمپ و جمع آوری این کارخانه ها انجام شده است.

وی بیان کرد: در منطقه دلی بجک بویراحمد چهار کارخانه تولید شن و ماسه در حال ساخت است که از این تعداد یک مورد دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد بوده و سه مورد نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و پیش بینی می شود تا اوایل سال ۹۳ افتتاح شوند.

۷۵۳۵/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا