نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس اظهار کرد: به اتفاق مسئولان ارشد استانی با معاون وزیر نیرو در خصوص احداث سد صیدون که نفع آن را خوزستانی‌ها می‌برند جلسه‌ای برگزار کردیم و در آن جلسه صراحتاً اعلام شد که اجازه نمی‌دهیم بیش از این به استان ما جفا شود.

سایت مردم (ک و ب)؛ حجت‌الاسلام   با بیان این‌که اگر بخواهیم را در مدار کار و تولید قرار دهیم و اشتغالی برای جوانان ایجاد کنیم می‌بایست بخش را در اولویت کارها قرار دهیم، ابراز داشت: مسئولان نباید شک و تردید در این زمینه داشته باشند و بهتر است بیشتر توان خود را در بخش و برای توسعه و اعتلای آن هزینه کنند.

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: سدهایی در استان ما احداث شده که کمترین فایده را برای کشاورزی داشته‌اند و اکنون هم سدهایی در دست ساخت است که هر روز بهانه‌ای برای ساخت آن‌ها می‌آورند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای این که حق استان ضایع نشود باید همه هم‌صدا باشیم و تنها از یک نفر نخواهیم که برای رفع مشکل فریاد بزند.

حجت‌الاسلام افزود: به اتفاق مسئولان ارشد استانی با معاون وزیر نیرو در خصوص احداث که نفع آن را خوزستانی‌ها می‌برند جلسه‌ای برگزار کردیم و در آن جلسه صراحتاً اعلام شد که اجازه نمی‌دهیم بیش از این به استان ما جفا شود.

نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به مسئولان بالا متذکر شدیم سد صیدون را زمانی می‌توان احداث کرد که آن را در بالادست بزنند تا کشاورزان بهمئی بتوانند ۸ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را سیراب کنند و بیش از این در حق آنها جفا نشود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس به وظیفه سنگین مسئولان استان اشاره کرد و گفت: شاید سنگین‌ترین وظیفه در بین همه دستگاه‌ها بر عهده در استان باشد چرا که کارهای انجام نداده بسیاری داریم و باید با ایجاد بندهای انحرافی آب را پمپاژ کرده و زمین‌های کشاورزان را از نظر تولید محصول رونق‌بخشی کنند.

وی با انتقاد از عملکرد مسئولان مرتبط برای عدم نظارت بر پرداخت و هزینه وام‌های کشاورزی در استان گفت: کار روزانه ما در تهران این شده که کشاورزان بدهکار استان را به بانک کشاورزی معرفی کنیم تا جریمه‌های آنها را ببخشند که این مشکل به عدم نظارت مسئولان برمی‌گردد.

حجت‌الاسلام بزرگواری افزود: چرا نباید مسئولان بر هزینه کرد وام‌های کشاورزان نظارت داشته باشند تا این‌گونه کشاورز بدهکار و ورشکسته نشود.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با ابراز نگرانی از این وضعیت گفت: کشاورز و باغدار وام را گرفته و نه محصولی تولید کرده و نه درختی کاشته و به دلیل همین عدم نظارت، وام را در جایی دیگر هزینه کرده و اکنون این وضعیت پیدا شده که هم خود متضرر و هم استان خسارت زیادی از این حیث متحمل می‌شود.