- اخبار ، اخبار سایت ، چهره ها و شخصیت ها ، چهره های شاخص
- چهارشنبه 9 آگوست 2017 - 08:08
آیت الله ملک حسینی: «خبرگو»، «خبرگیر» و «خبرنگار» با همدیگر متفاوتند
یاسوج ۲۴// امروز عصر (چهارشنبه) به مناسبت روز خبرنگار، نماینده ولی فقیه استان آیت الله ملک حسینی نشستی را با خبرنگاران در دفتر ایشان برگزار کرد که در این خبر صحبت های گزیده ی ایشان آورده شده است.
یاسوج ۲۴: امروز عصر (چهارشنبه) به مناسبت روز خبرنگار، بسیج رسانه نشستی را در دفتر نماینده ولی فقیه استان آیت الله ملک حسینی با خبرنگاران تدارک دید که در زیر صحبت های گزیده ی آیت الله ملک حسینی در زیر آورده شده است.
* رسالت خداوند این است که فطرت انسان ها باید رشد و نمو پیدا کند.
* وحی زمانی وحی خوانده می شود که ۴ چیز را با خود به همراه داشته باشد: فطرت را بیدار کند، چشم ها به جهان بیدار باشند، انسان ها در شناخت خدا به اتمام حجت برسند و شعور و خرد آدم ها رشد یابد.
* امیر المؤمنین علی (ع) نقش انسان های رسانا را این می دانند که پیوند بین جان و جهان، انسان و انسان، مجاز و مجاز، جهان و نشانه و نهایتا مبدأ و انسان برقرار گردد.
* شش گروه خبری داریم: خبرساز، خبرگذار، خبرنگار، خبرگو، خبرگیر و خبرپیشه که هر کدام از اینها خودش دنیایی پر از معانی است.
* از شما خبرنگاران می پرسم که آیا در اخلاق و در دین ما «خبرسازی» مجاز است؟ برخی ها موفقیت را در شوریدن شخصیت و بی آبرویی می دانند که این بخاطر بی حیایی و نترسیدن از خداوند است.
* امام صادق (ع) به لحاظ شخصیتی چهار نکته را مطرح کردند که یکی از آنها این بود که می فرمودند چون می دانم خداوند بر تمام اموال و اندیشه و رفتار و عمل من مطلع است، حیا می کنم. حیا به معنی رفتار اصولی و نظام مندی است که به طرزی انزوای در رفتار را در بر می گیرد.
* آیا اینکه برخی خبرنگاران به جای اسم نبردن یک شخصی مثلا می گویند «م.د» این بخاطر ترس از خداست یا ترس از دادگاه قضایی که فردا روزی به دادگاه کشیده نشوند؟! خدواند در قرآن کریم می فرمایند «یخشونه» و باید از خبرسازی و بی آبرویی مردم ترسید.
* بی باکی نشان از شجاعت ندارد و کسی شجاع است که خدا ترس باشد چرا که در این حالت، هم خودش نمی ترسد و هم دیگران از او خواهند ترسید.
* کسانی که قلمشان را معامله می کنند و به ازای آن پول دریافت می کنند و جریان سازی سیاسی بی هیچ خوفی می کنند، باید گفت که اینها تعادل انسانی ندارند! و جامعه ای که در آن خبرها خریده می شود بدون شک تباه خواهد شد.
* در قضیه ی سلفی گرفتن عده ای مثلا کج سلیقه، آیا صحیح بود که با هشتک سلفی_حقارت آنها را طوری بی آبرو کنیم که سوژه ای خیلی خوب برای دشمن فراهم بشود؟ نشر این قضیه زشت تر است یا سلفی گرفتن آنها؟ اصول گرا و اصلاح طلب به جان هم می افتند و حواسشان نیست که دشمن ما را زیر ذره بین دارد.