- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 15 ژانویه 2014 - 11:01
آسیبشناسی مشکلات آموزشی زمینه را برای رشد دانشآموزان فراهم میکند
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید با تشکیل اتاق فکر و آسیبشناسی مسائل و مشکلات آموزشی، زمینه را برای رشد و تعالی دانشآموزان و آیندهسازان این مرز و بوم فراهم کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، صبح امروز نخستین همایش هماندیشی سرگروههای آموزشی دورههای متوسطه اول، دوم و فنی و حرفهای کهگیلویه و بویراحمد با شرکت ۷۰ نفر از سرگروههای آموزشی برگزار شد.
هادی زارعپور با اشاره به اهمیت گروهای آموزشی در کیفیت بخشی به آموزش و پرورش اظهار کرد: گروههای آموزشی بازوان تخصصی و توانمند آموزش و پرورش هستند و با رویکردی که وزارت آموزش و پرورش در این زمینه دارد در آینده شاهد توجه بیشتر به گروهای آموزشی در جهت ارتقای تعلیم و تربیت خواهیم بود.
مدیرکل آموزش و پرورش؛ فضاهای آموزشی، نیروی انسانی و تجهیزات را سه عامل مهم در آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش عنوان کرد و گفت: تأثیر گروهای آموزشی بر ارزشیابی از پیشرفت تحصیلی، مهارت دبیران در طراحی درس و تدریس، خلاقیت نوآوری دبیران، بروزرسانی اطلاعات دبیران و دانشآموزان و مهارت روابط انسانی در بین معلمان نقش بسیار مهم و کلیدی دارند.
این مسئول افزود: گروههای آموزشی، مجامع آموزشی هستند که ضمن برقراری ارتباط سازنده بین دبیران زمینه استفاده از تجارب و اطلاعات علمی در شیوهها و الگوهای تدریس و ایجاد رقابت سالم بین دبیران و دانشآموزان را فراهم میآورند.
در این همایش رئیس گروه تکنولوژی گروههای آموزشی دورههای متوسطه نیز نقش گروههای آموزشی را در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: گروههای آموزشی متشکل از معلمان با تجربه، متخصص و حرفهمند تنها مرجعی به شمار میآیند که کیفیت و شمارش نبض آموزش، مسائل و مشکلات محیط آموزشی و کلاس درس را مانند بسیاری از معلمان فداکار مورد بررسی قرار میدهند و به یمن خردورزی و هماندیشی در حوزه تعلیم و تربیت راهبردهای مفید و موثری برای رفع آنها پیشنهاد میکند.
ایوب رضایی به مسائل و مشکلات پیش روی گروهای آموزشی جهت کیفیت بخشی به آموزش اشاره کرد و افزود: باید با تشکیل اتاق فکر و آسیبشناسی مسائل و مشکلات آموزشی، زمینه را برای رشد و تعالی دانشآموزان و آیندهسازان این مرز و بوم فراهم کنیم.
وی رویکردهای نو و متناسب با رشد شتابان تکنولوژی در آموزش و پرورش را یادآور شد و گفت: با تحولات بیوقفه و سریع در عرصه علم و فناوری، تأثیرات تکنولوژی و فنآوری اطلاعات، پایبندی به ارزشهای دینی و اخلاقی، تقویت و تحکیم هویت ملی و تفکر خلاق نظام تعلیم و تربیت را با چالشهای جدیدی مواجه کرده است.
انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۳۰
منبع : فارس نیوز